Οργισμένη αντίδραση του Μαξίμου για το δημοσίευμα των «Νέων»

Το Μέγαρο Μαξίμου απάντησε με μία οργισμένη ανακοίνωση στο σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Τα Νέα».

«Η παρακμή μιας ιστορικής εφημερίδας», είναι ο τίτλος της ανακοίνωση της κυβέρνησης στην οποία αναφέρει:

«Ο κ. Ψυχάρης πρέπει να βρίσκεται σε μεγάλη απελπισία. Την ημέρα που όλος ο δημοσιογραφικός κόσμος και τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων αναδεικνύουν την αποκάλυψη των Panama Papers, τα «Νέα» δημοσιεύουν μια νέα ακόμη πιο τρομακτική αποκάλυψη», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση και συνεχίζει:

«Ο Πρωθυπουργός το 2007 πριν ακόμη αναλάβει Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, είχε το θράσος να ζει από την επαγγελματική του δραστηριότητα και όχι από δωρεές μεγάλων εταιριών-προμηθευτών του ελληνικού δημοσίου. Και ακόμη χειρότερα, πριν την κρίση σχεδίαζε να επενδύσει …στη Σέριφο! Τί να πει κανείς; Έτσι είναι η ζωή! Άλλοι στις Παρθένες Νήσους και άλλοι στη Σέριφο!».

«ΥΓ1: Η τρομακτική αποκάλυψη των «Νέων» έρχεται τρίτη και καταϊδρωμένη. Προηγήθηκε το ίδιο ακριβώς δημοσίευμα (πού αλλού;) στο «Πρώτο Θέμα» το 2009 (9/8) και στα «Παραπολιτικά» το 2012 (22/9).

ΥΓ2: Άνθρακες ο θησαυρός. Στις δηλώσεις «πόθεν έσχες» του ο Πρωθυπουργός έχει δηλώσει κανονικά από το 2010 τη συμμετοχή του στην εν λόγω εταιρεία. Το ίδιο ισχύει και για την αντίστοιχη δήλωση του Υπουργού Επικρατείας», επισημαίνει κλείνοντας η ανακοίνωση.

Διαβάστε επίσης:

Ο Θεοδωράκης άφησε λουλούδια στο μετρό των Βρυξελλών – ΦΩΤΟ

Μαξίμου: Η κωλυσιεργία στη διαπραγμάτευση είναι όντως ανοησία…

Οργή Μαξίμου για Τόμσεν μετά τις αποκαλύψεις των Wikileaks

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ