Οικονόμου στον Realfm 97,8: Ο κ. Ανδρουλάκης καλά θα κάνει να τοποθετείται για τα περί του χώρου του

«Ο κ. Ανδρουλάκης καλά θα κάνει να τοποθετείται για τα περί του χώρου του και να μην κάνει τέτοιου είδους λογικά άλματα. Είναι αξιοπερίεργο και ταυτόχρονα κωμικοτραγικά τραγικό αυτό έγινε με την υπόθεση της κ. Καϊλή σε ότι αφορά αυτή τη διάσταση. Πρόκειται για μια πολύ σοβαρή υπόθεση με πολλές πτυχές, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν βγήκε κανείς από την κυβέρνηση και από τη ΝΔ να πει ότι έσκασε αυτή η σοβαρή υπόθεση, συνεπώς το σύνολο του ΠΑΣΟΚ έχει πρόβλημα ή να αποδώσει χαρακτηρισμούς. Ο κ. Ανδρουλάκης βγαίνει και λέει πως φταίει η ΝΔ. Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα, δεν ξέρω ποιος πανικός, ποιος φόβος, ποια δύσκολη θέση οδηγεί τον κ. Ανδρουλάκη στο να κάνει αυτού του είδους τις επιλογές» δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, σε συνέντευξή του στον Realfm 97,8 και στους Νίκο Χατζηνικολάου και Αντώνη Δελλατόλα.

«Κανείς δεν είναι πολιτικά αφελής ή χαζός. Αν ο κ. Ανδρουλάκης ψάχνει να βρει τρόπους για να βγει από μια δύσκολη θέση που ενδεχομένως είναι, ή για να δικαιολογήσει για το γενναίο κάλεσμα που έκανε να στείλουμε τη ΝΔ στην αντιπολίτευση, μπορεί να θεμελιώσει άλλους είδους επιχειρήματα, αλλά όχι πράγματα που δεν στέκονται στην κοινή λογική. Η κ. Καϊλή δεν ήταν μέλος της ΝΔ, δεν είχε σχέση με τη ΝΔ, δεν συζητώ αυτά περί μεταγραφών. Μεταγραφές αεροδρομίου έχουν γίνει από το ΠΑΣΟΚ στον ΣΥΡΙΖΑ ουκ ολίγες» πρόσθεσε.

Ερωτηθείς για τον κ. Σχοινά απάντησε πως «δεν υπάρχουν τέτοιες ενδείξεις, η υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη. Ο κ. Σχοινάς τοποθετήθηκε δημόσια ο ίδιος, η επιτροπή δια του εκπροσώπου της τοποθετήθηκε ότι οι απόψεις που εξέφραζε ο κ. Σχοινάς είναι συνολικά του κολεγίου των επιτρόπων και ότι η Πρόεδρος τιμά με την εμπιστοσύνη της όλα τα μέλη. Δεν έχουμε κάποια άλλη πληροφορία».

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος διέψευσε όσα γράφονται στοιχεία που συνδέουν την υπόθεση της κ. Καϊλή με την υπόθεση των παρακολουθήσεων στην Ελλάδα. «Δεν υπάρχει κανένα τέτοιο στοιχείο».

«Η δικαιοσύνη πρέπει να κάνει και οφείλει ότι θεωρεί πως είναι απαραίτητο για να μην μείνει καμία σκιά στην υπόθεση. Οι ρυθμοί, ο χρόνος, η ταχύτητα και ο τρόπος που επιλέγει να κινηθεί είναι μια ιστορία που ο καθένας μπορεί να πει πολλά, αλλά όσα ξέρουν αυτοί που χειρίζονται την υπόθεση, σταθμίζοντας τα στοιχεία και το πλαίσιο, δεν το ξέρουν οι υπόλοιποι» ανέφερε για τις χθεσινές εφόδους για την υπόθεση του Predator.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ