Ο Θεοδωράκης στον Real fm 97.8: “Δεν θα συνεργαστούμε με κανένα από τα υπάρχοντα κόμματα”

«Δεν θα συνεργαστούμε με κανένα από τα υπάρχοντα κόμματα» ξεκαθάρισε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον Realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Ο κ. Θεοδωράκης ανέφερε συγκεκριμένα ότι «μπορεί να κάνει λάθος πολιτική ο Αλέξης Τσίπρας, αλλά δεν ξεχνάμε ότι αυτή η χώρα χρεοκόπησε επί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ» και πρόσθεσε:

«Δεν θα επιστρέψουμε ούτε ως δεκανίκι της ΝΔ, ούτε ως δεκανίκι του ΠΑΣΟΚ, όπως βέβαια αρνηθήκαμε να γίνουμε δεκανίκι του ΣΥΡΙΖΑ τον Γενάρη του ‘15».

Και συνέχισε λέγοντας ο επικεφαλής του Ποταμιού: «Εγώ ως βουλευτής Επικρατείας και κυνηγός μιας έδρας στη Βουλή από κάποιο άλλο κόμμα, σας διαβεβαιώνω ότι δεν θα με δείτε ποτέ».

Ερωτηθείς σχετικά με το ενδεχόμενο δημιουργίας μιας οικουμενικής κυβέρνησης, ο κ. Θεοδωράκης σημείωσε ότι «είναι πολύ δύσκολο να γίνει» συμπληρώνοντας ότι δεν θεωρεί ότι θα έκανε καλό στη χώρα.

Αναφερόμενος στις τηλεοπτικές άδειες και στη συγκρότηση του ΕΣΡ, ο ίδιος εξαπέλυσε επίθεση στον Νίκο Παππά, τονίζοντας: «Ο κ. Παππάς επιμένει σαν κακομαθημένο παιδί ότι η δική του ρύθμιση πρέπει να εφαρμοστεί» και κατηγόρησε τον υπουργό Επικρατείας ότι καταστρέφει τη διαφαινόμενη συνεννόηση για τη συγκρότηση ραδιοτηλεοπτικού συμβουλίου».

Ο κ. Θεοδωράκης άσκησε δριμεία κριτική και στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, επισημαίνοντας ότι «είδα στην τηλεόραση έναν άνθρωπο ο οποίος χωρίζει τον κόσμο και το λέω με στεναχώρια».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ