Ο Θεοδωράκης στο συνέδριο της ΝΔ: Λύση είναι μόνο ο ρεαλισμός

Την ανάγκη να υπάρξουν συμμαχίες, καθώς η χώρα διολισθαίνει εκτός Ευρώπης, επισήμανε ο Σταύρος Θεοδωράκης , στην ομιλία του στο 10ο Τακτικό Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.

«Θα πρέπει να δείξετε στον ελληνικό λαό πως έχετε καταλάβει τα λάθη σας», ανέφερε ο επικεφαλής του Ποταμιού, προσθέτοντας ότι το μεγάλο λάθος ήταν ότι τα κόμματα θεώρησαν το κράτος ως λάφυρο.

«Η σημερινή κυβέρνηση απέτυχε και θα αφήσει σημάδια στον ελληνικό λαό», τόνισε ο κ. Θεοδωράκης και υπογράμμισε ότι απέτυχε γιατί όχι μόνο δεν έμαθε αλλά ενίσχυσε τα λάθη του παρελθόντος.

Ο πρόεδρος του Ποταμιού τόνισε ότι ο κ. Μητσοτάκης έχει συγκρουστεί με τον λαϊκισμό και, όπως είπε, αν επιμείνει, η παράταξη του Κωνσταντίνου Καραμανλή θα βγει μόνο κερδισμένη. «Όλοι έχουμε καταλάβει ότι η λύση είναι μόνο ο ρεαλισμός. Να συγκρουστούμε με τα λάθη του παλιού συστήματος, την ανομία, την αναξιοκρατία, την αναποτελεσματικότητα», είπε χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας ότι δεν πρέπει να διχαστεί η κοινωνία.

«Ελπίζω να καταφέρετε να αλλάξετε τη ΝΔ, θα είναι ένα καλό μήνυμα πρόθεσης και δύναμης. Κάντε το καλύτερο για την πατρίδα» δήλωσε ο κ. Θεοδωράκης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Η θερμή χειραψία Μητσοτάκη-Θεοδωράκη στο Συνέδριο της ΝΔ – ΦΩΤΟ

Σκανδαλίδης: Η χώρα δεν χρειάζεται και τέταρτη εκλογική αναμέτρηση μέσα σε 18 μήνες

Ποτάμι: Αναχρονιστικό, ακατάλληλο κι αδιέξοδο το ασφαλιστικό 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ