Ο Σαμαράς στον Τσίπρα: Έχετε μέτρα, έχετε προτάσεις; Είναι κοστολογημένες; – ΒΙΝΤΕΟ

«Το ερώτημα που έχουν όλοι οι συνάδελφοι, είναι γιατί μας φέρατε εδώ; Τι θέλατε σήμερα να μας πείτε; Απλά ζητήσατε τη συναίνεσή μας, υβρίζοντας μας;», δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς στην δευτερολογία του στην Βουλή, απευθυνόμενος στο Αλέξη Τσίπρα.

Παράλληλα, πρόσθεσε  λέγοντας: «Να την κόψουμε την πλάκα. Φέρτε μας τα μέτρα να τα κρίνουμε. Έχετε μέτρα, έχετε προτάσεις; Είναι κοστολογημένες;», και πρόσθεσε «Για τον ΕΝΦΙΑ, εσείς ο Πρωθυπουργός της αλήθειας και του φωτός δεν κάνατε κουβέντα. Αυτά λέγατε στον κόσμο προεκλογικά;».

Ο Αντώνης Σαμαράς, συνέχισε την επίθεση του στον Αλέξη Τσίπρα και την κυβέρνηση λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν το έχετε το θέμα των οικονομικών. Λέτε συνέχεια αερολογίες».

Τέλος, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, υπογράμμισε: «Που θα βρεθούν τα χρήματα που χρειάζεται η χώρα; Η ανεργία μεγαλώνει» ενώ συμπλήρωσε ότι με την κυβέρνηση του υπήρχε μία κατεύθυνση και  μία ροή στο θέμα της ανεργίας. «Ξυπνήστε γατί καταστρεφόμαστε. Μας φέρατε εδώ για να σας ακούσει η Αριστερή Πτέρυγα. Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα», κατέληξε ο Αντώνης Σαμαράς.

 

Δείτε το βίντεο

 

Διαβάστε επίσης:

Σαμαράς για Κατρούγκαλο: Λαμπρό Αριστερό ήθος – ΒΙΝΤΕΟ

Το επεισόδιο μεταξύ Σαμαρά και Κωνσταντοπούλου. Η αποχώρηση της ΝΔ – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ