Ο πολιτικός κόσμος καταδικάζει την επίθεση στο γραφείο του Άδωνι Γεωργιάδη

Στόχος επίθεσης έπεσε το πολιτικό γραφείο του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη επί της οδού Ακαδημίας, καθώς άγνωστοι πέταξαν γκαζάκια με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές στην είσοδό του στον 5ο όροφο της πολυκατοικίας.

«Καταδικάζουμε την επίθεση με γκαζάκια στο γραφείο του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων ‘Αδωνι Γεωργιάδη και το ίδιο φυσικά περιμένουμε από όλα τα πολιτικά κόμματα», δήλωσε ο Γιάννης Οικονόμου για την επίθεση στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Ανάπτυξης. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πρόσθεσε: «Οι τραμπούκοι που κρύβονται πίσω από αυτή αλλά και από όλες τις επιθέσεις σε βάρος στελεχών της Κυβέρνησης ματαιοπονούν αν πιστεύουν ότι θα μας τρομοκρατήσουν και θα μας κάμψουν».

Tην επίθεση καταδίκασε και ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Σε ανακοίνωσή του αναφέρει: «Καταδικάζουμε την επίθεση με γκαζάκια στο γραφείο του Άδωνη Γεωργιάδη. Τέτοιες πρακτικές δεν μπορούν να είναι ανεκτές στο πλαίσιο μιας δημοκρατικής πολιτείας».

«Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση στο γραφείο του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Α. Γεωργιάδη. Η δημοκρατία δεν έχει χώρο ούτε ανοχή σε τέτοιου είδους αντιδημοκρατικές και βίαιες ενέργειες», αναφέρει ο Δημήτρης Μάντζος, Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

«Η Ελληνική Λύση καταδικάζει την εμπρηστική επίθεση στο πολιτικό γραφείο του υπουργού ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη. Όπως καταδικάζει κάθε πράξη βίας από όπου κι αν προέρχεται Όποιοι νομίζουν ότι οι πολιτικές διαφορές επιλύονται με πράξεις βίας,  απειλούν την ίδια τη δημοκρατία, η οποία όμως πάντοτε στο τέλος θριαμβεύει», σημειώνει η Ελληνική Λύση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ