Ο Παππάς στον Σκουρλέτη: Τα ακραία νεοφιλελεύθερα προγράμματα δεν εξασφαλίζουν δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε όλους

Απάντηση με αιχμές στα όσα υποστήριξε νωρίτερα ο Πάνος Σκουρλέτης ότι το μνημόνιο που εφαρμόζεται είναι ένα ακραία νεοφιλελεύθερο πρόγραμμα, έδωσε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς από το βήμα του συνεδρίου.

“Διαφωνώ ότι είναι ένα ακραία νεοφιλελεύθερο πρόγραμμα. Τα ακραία νεοφιλελεύθερα προγράμματα δεν εξασφαλίζουν δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε όλους, ανέφερε ο κ. Παππάς και τόνισε ότι πρέπει να σταματήσει το αυτομαστίγωμα και ότι το κόμμα πρέπει να γίνει αντάξιο της κοινωνίας.

“Είμαστε περήφανοι που βρισκόμαστε στο τιμόνι της χώρας”, ανέφερε εμφατικά.

“Δε θα μας επιβάλλουν οι αντίπαλοί μας να πούμε ότι ντρεπόμαστε που τους νικήσαμε. Θα τελειώσουμε οριστικά με την αριστερά που αυτομαστιγώνεται. Όχι με την αριστερά που κάνει την αυτοκριτική της. Να την κάνει όμως στον καμβά της ιστορικής της δικαίωσης” είπε και πρόσθεσε: “Μακριά από εμάς μια ανάλυση που αρνείται να δει τα προβλήματα αλλά χωρίς την κυβέρνησή μας θα είχε επωφεληθεί ο λαός από τις 100 δόσεις; ” διερωτήθηκε και συνεχάρη τον Νίκο Φίλη για τις επιδόσεις του στο υπουργείο Παιδείας.

Το άγχος των αντιπάλων μας, συνέχισε ο ίδιος, είναι να φύγουμε και να ζητήσουμε συγγνώμη που κυβερνήσαμε. Αυτή τη χάρη δεν θα τους την κάνουμε.

“Πρώτο μας μέλημα”, εξήγησε ο κ. Παππάς, είναι να αυξήσουμε την επιρροή μας στην αυτοδιοίκηση, τα σωματεία, να φτιάξουμε το κόμμα που μπορεί να εγγυηθεί τη μακροχρόνια αριστερή διακυβέρνηση.

ΠΗΓΗ: Capital.gr

Διαβάστε επίσης:

Σκουρλέτης: Κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα ότι το πρόγραμμα βγαίνει

Δραγασάκης: Μηδενική ανοχή σε θέματα ηθικής

Η «γενιά των 400 ευρώ» πέταξε φέιγ βολάν στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ – ΒΙΝΤΕΟ

Οι “53” του ΣΥΡΙΖΑ: Δεν θα δεχτούμε ποτέ το κόμμα μας να διολισθήσει σε πασοκικές λογικές

Η ατάκα του Τσακαλώτου για τον Κοσμά τον Αιτωλό και τον…Βαρουφάκη

Τσακαλώτος: Είμαι περήφανος για τη κόντρα του Φίλη με την Εκκλησία

Σκουρλέτης: Δεν υιοθετούμε το πρόγραμμα, είναι ξένο με εμάς

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ