Ο «δράκος» του Ψυρρή – Νέες αποκαλύψεις για την ανατριχιαστική υπόθεση βιασμού του 17χρονου

Επί τρία χρόνια είχε παγιδεύσει ένα ανήλικο αγόρι, εκβιάζοντάς το, του χορηγούσε ναρκωτικά και το βίαζε. Ο λόγος για έναν 50χρονο εισοδηματία που κατοικεί στο κέντρο της Αθήνας, στην πολυσύχναστη περιοχή του Ψυρρή, ο οποίος βρέθηκε τελικά με χειροπέδες, έπειτα από την καταγγελία που έκανε το 17χρονο σήμερα αγόρι. Η ανατριχιαστική υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν πια το παιδί αποφάσισε να βάλει ένα τέλος στην κόλαση που ζούσε από το 2020, εξιστορώντας στη μητέρα του το μαρτύριο που κρατούσε ως επτασφράγιστο μυστικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ανήλικος υποστήριξε στην κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών πως ο 50χρονος, από ένα χρονικό σημείο και έπειτα, άρχισε να απειλεί ότι θα σκοτώσει τόσο τον ίδιο όσο και τη μητέρα του, σε περίπτωση που αποκαλύψει το παραμικρό για τη σεξουαλική του κακοποίηση και τη χρήση ναρκωτικών. Ολα ξεκίνησαν πριν από περίπου τρία χρόνια, όταν το παιδί ήταν μόλις 14 ετών. Η πρώτη γνωριμία τους φέρεται να έγινε μέσω κοινών γνωστών που είχε ο 50χρονος με συγγενείς του παιδιού. Ο άνδρας κατάφερε σε σύντομο χρονικό διάστημα να κερδίσει την εμπιστοσύνη του ανηλίκου, ενώ παράλληλα, λόγω της οικονομικής του άνεσης, εντυπωσίαζε τον ανήλικο με διάφορα δώρα που του έκανε, αλλά και με τις γνωριμίες που είχε σε διάφορα μπαρ και κέντρα διασκέδασης στου Ψυρρή.

Το παιδί, σύμφωνα με τις πληροφορίες, εκείνο το χρονικό διάστημα αντιμετώπιζε προβλήματα στο σπίτι του και προσκολλήθηκε στον 50χρονο, ο οποίος μάλιστα άρχισε να φιλοξενεί τον ανήλικο και στο σπίτι του, που βρίσκεται σε ένα ανακαινισμένο κτίριο ιδιοκτησίας του στου Ψυρρή. Στο ίδιο κτίριο, ο άνδρας διατηρεί και διαμερίσματα που μισθώνονται μέσω της πλατφόρμας Airbnb. Από αυτά τα καταλύματα, κάθε μήνα αποκομίζει ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό, το οποίο προστίθεται στη μεγάλη περιουσία του.

Σταδιακά, ο 50χρονος και αφού φέρεται να είχε κάνει «πλύση εγκεφάλου» στο παιδί, άρχισε να του χορηγεί ναρκωτικά και συγκεκριμένα μεφεδρόνη, ένα διεγερτικό τύπου κοκαΐνης, ώστε στη συνέχεια να μπορεί να το βιάζει χωρίς αυτό να φέρνει αντιστάσεις, όπως κατήγγειλε το ίδιο το αγόρι. Η δράση του, όμως, ήταν ακόμα πιο φρικιαστική. Ο 50χρονος κινηματογραφούσε τους βιασμούς και αποθήκευε τα βίντεο σε συνολικά 13 σκληρούς δίσκους, που ήδη έχουν μεταφερθεί στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Επίσης, στα εργαστήρια της Αστυνομίας βρίσκονται τόσο το κινητό τηλέφωνο του φερόμενου ως δράστη όσο και ο ηλεκτρονικός του υπολογιστής, καθώς οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αθηνών έχουν βάσιμες υποψίες πως ο 50χρονος μετέδιδε με live streaming τους βιασμούς του ανηλίκου.

Στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του 50χρονου περιέχεται και η κατηγορία της κατοχής και της διακίνησης ναρκωτικών, καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν ποσότητες κοκαΐνης, μεφεδρόνης, χασίς, ένα ειδικό μηχάνημα με ηλεκτρική αντίσταση για το «ζέσταμα» και το «κόψιμο» της κοκαΐνης, αλλά και μια ηλεκτρονική ζυγαριά, κατάλληλη για ζύγισμα ποσοτήτων ναρκωτικών.

Ακόμη, κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου, κατοχή υλικού πορνογραφίας ανηλίκων, αλλά και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε ένα αεροβόλο.

Ο ανήλικος διέμενε για μεγάλα χρονικά διαστήματα στο σπίτι του 50χρονου, ενώ σταδιακά και με προτροπή του ίδιου, όπως καταθέτει ο 17χρονος, άρχισε να απομακρύνεται και από το σχολικό του περιβάλλον. Αυτές οι πολυήμερες απουσίες έβαλαν σε υποψίες τη μητέρα του, η οποία άρχισε να πιέζει τον γιο της να της αποκαλύψει τα μυστικά του. Ετσι, σε ένα από τα τηλεφωνήματα που έκανε ο 17χρονος στη μητέρα του, τελικά της εξιστόρησε το τι συνέβαινε με τον 50χρονο και της έδωσε τη διεύθυνση του σπιτιού στου Ψυρρή.

Η γυναίκα ειδοποίησε την Αστυνομία αλλά και τον πατέρα του αγοριού, που μετέβη άμεσα στο σπίτι του 50χρονου και χτύπησε το κουδούνι. Ο 50χρονος μίλησε από το θυροτηλέφωνο και, όπως κατέθεσαν οι γονείς, απάντησε κυνικά στις ερωτήσεις που του έκαναν για τη σχέση του με το παιδί.

Η σύλληψη

Μέσα σε λίγη ώρα, στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Αθηνών, έχοντας στα χέρια τους ένταλμα για κατ’ οίκον έρευνα στο σπίτι του 50χρονου εισοδηματία. Οι αστυνομικοί μπήκαν στο κτίριο ιδιοκτησίας του 50χρονου και εν συνεχεία στο διαμέρισμά του, πριν προλάβει να πετάξει τα ναρκωτικά και να σβήσει από κινητά και υπολογιστή τα βίντεο με τον 17χρονο. Ο ίδιος ο 50χρονος στην απολογία του υποστήριξε πως ουσιαστικά φιλοξενούσε και βοηθούσε οικονομικά το παιδί, καθώς αντιμετώπιζε μεγάλα προβλήματα στο οικογενειακό του περιβάλλον.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ