Βίκυ Κάβουρα – Γιώργος Τζαβέλλας: Μένουν μαζί

Η Βίκυ Κάβουρα και ο Γιώργος Τζαβέλλας ζουν τον απόλυτο έρωτα εδώ και λίγους μήνες. Γι’ αυτό και αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Η ηθοποιός και ο ποδοσφαιριστής ζουν πλέον κάτω από την ίδια στέγη, σε ένα όμορφο σπίτι στη Βούλα, και απολαμβάνουν τόσο τον έρωτα όσο και την κοινή τους καθημερινότητα.

Της ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ – ΠΗΓΗ: Realnews

Η απόφαση για τη συγκατοίκηση ήρθε φυσικά, καθώς και οι δύο ήθελαν να μοιράζονται όσο περισσότερο χρόνο μπορούν. Είναι και οι δύο πολυάσχολοι και, λόγω επαγγελματικού φόρτου, δεν υπάρχει λεπτό που να θέλουν να αφήνουν ανεκμετάλλευτο και να είναι χωριστά ο ένας από τον άλλον. Ο Γ. Τζαβέλλας έχει βαρύ αθλητικό πρόγραμμα, ενώ η Β. Κάβουρα θα συμμετάσχει στην παράσταση «Αντρες έτοιμοι για όλα», καθώς ανέλαβε τον ρόλο που είχε η Κατερίνα Στικούδη. Από την άλλη, ο Γ. Τζαβέλλας βρισκόταν σε συζητήσεις για την αλλαγή ομάδας.

Η ζωή με έναν πρωταθλητή

Πρόσφατα, το ζευγάρι έζησε μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή όταν η Βίκυ, μαζί με τη μητέρα της, παρακολούθησε στην «OPAP Arena» την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΑΕΚ έπειτα από πέντε χρόνια. Η ηθοποιός θέλησε να βρεθεί στο πλάι του συντρόφου της και πανηγύρισε μαζί του τη μεγάλη διάκριση. Μάλιστα, μετά το τέλος του αγώνα βρέθηκε στα αποδυτήρια προκειμένου να τον συγχαρεί και δημοσίευσε μια κοινή τους σέλφι στο Instagram σχολιάζοντας: «Πρωταθλητής μου!».

Και μπορεί η ζωή με έναν πρωταθλητή να είναι απαιτητική, καθώς το πρόγραμμά του καθορίζεται από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις, η Βίκυ, όμως, το κατανοεί απόλυτα και αυτό είναι κάτι που εκτιμά ο Γιώργος. Το καλοκαίρι για τους δυο τους αναμένεται υπέροχο, καθώς μπορεί ο ελεύθερος χρόνος τους να είναι περιορισμένος, όμως σκοπεύουν να τον εκμεταλλευτούν με τον πιο ιδανικό τρόπο. Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να είναι μαζί…

Η Βίκυ και ο Γιώργος μοιράζονται πολλά κοινά. Κάποια από αυτά είναι η προσεγμένη διατροφή και η αγάπη για τον αθλητισμό. Επίσης, τους αρέσει να απολαμβάνουν χαλαρές βόλτες και εξόδους με φίλους, όταν το επιτρέπουν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις τους. Είναι κοινή απόφαση του ζευγαριού να κρατά τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο δεν είναι λίγες οι στιγμές που η ανάγκη τους να εκφράσουν δημόσια την αγάπη που νιώθουν είναι ακόμη μεγαλύτερη και από τη διακριτικότητα. Είναι παράφορα ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ