Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ έκανε άλμα με αλεξίπτωτο από Chinook μαζί με τις «Σκιές του Αιγαίου» – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, πραγματοποίησε άλμα στατικού ιμάντα από ελικόπτερο Chinook, μαζί με τις «Σκιές του Αιγαίου», στη θάλασσα.

Του Χρήστου Μαζανίτη

Μπορεί να βρίσκεται στην κορυφή της ιεραρχίας των Ενόπλων Δυνάμεων, όμως, δεν παραλείπει να βρίσκεται σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα.

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος συμμετείχε σε Θαλάσσιο Άλμα Στατικού Ιμάντα από Ελικόπτερο Chinook CH-47D, μαζί με τους Διοικητές και προσωπικό των «Σκιών του Αιγαίου» – της νεότευκτης Διοίκησης Ειδικού Πολέμου (ΔΕΠ) του ΓΕΕΘΑ, στο πλαίσιο Συντήρησης Ικανότητας Αλεξιπτωτιστή που έλαβε χώρα στην θαλάσσια περιοχή της Νέας Περάμου.

Στην συνέχεια ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων (ΚΕΕΔ) και ενημερώθηκε για την πρόοδο των εργασιών αναβάθμισης των λιμενικών υποδομών του Στρατοπέδου, καθώς και για την πορεία της κατασκευής των νέων εγκαταστάσεων εξειδικευμένων κλιμακίων συντήρησης εξοπλισμού των Ειδικών Δυνάμεων – Δυνάμεων Ειδικών Επιχειρήσεων.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ