Ο αμετανόητος Twitty Γιώργος Μουρούτης

Εμμονή στη φθηνή πολιτική μέσω του twitter χρεώνουν τα στελέχη της Συγγρού, στον διευθυντή του γραφείου Τύπου του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργο Μουρούτη. Επισημαίνουν ότι προκαλεί έντονες αντιδράσεις κυρίως εντός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με την προσωπική του στρατηγική.

 Ο αμετανόητος Twitty, όπως τον αποκαλούν παλαιοί “φίλοι” του, συνεπής στην αποτυχημένη τακτική της πρόκλησης μέσα από τα social media, που τον απομάκρυνε από τον πρώην πρωθυπουργό και τελικά τον απομόνωσε, αποτέλεσε, σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, το αντικείμενο της σύσκεψης που έγινε στη Συγγρού, με ειδικό θέμα την επικοινωνία του κόμματος.

 Όπως αναφέρουν πληροφορίες, υπήρξαν εισηγήσεις για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του συγκεκριμένου ζητήματος ώστε να βγει η Νέα Δημοκρατία από την απολογητική θέση για την  “αμετανόητη” στάση του ανθρώπου που κατά κοινή ομολογία, συνέβαλε τα μέγιστα, στην αποτυχημένη προεκλογική επικοινωνιακή στρατηγική. Μάλιστα, όταν δύο μήνες μετά τις εκλογές έγραφε στο twitter : “Σε επτά μήνες από τώρα κανείς δεν θα έχει ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ”, πολλοί ήταν αυτοί που εκτίμησαν ότι με την αντιπάθεια που προκαλεί στους χρήστες των social media ο Μουρούτης, είχε συμβάλει στο να καταγραφεί υψηλό ποσοστό αρνητικών γνωμών για τον πρώην πρωθυπουργό στις δημοσκοπήσεις εκείνων των ημερών. Όπως έλεγαν επαΐοντες της Συγγρού, έριχνε “ζαριές” σαν μία σύγχρονη Πυθία και του ασκούσαν κριτική, ότι με αυτή την τακτική δεν μπορούσαν να πετύχουν ούτε τα… στοιχειώδη.  

 Θυμούνται χαρακτηριστικά όλα τα “επεισόδια” κατά τη διάρκεια της θητείας του Αντώνη Σαμαρά στο Μαξίμου, που προκάλεσαν τα αυθαίρετα τιτιβίσματα του Γιώργου Μουρούτη, τα οποία  διαπνέονταν από ιδιαιτέρως επιθετική διάθεση και έφερναν τον πρώη πρωθυπουργό αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της στενής κυβερνητικής ομάδας, σε δεινή, απολογητική θέση απέναντι σε βουλευτές ή ακόμα και στελέχη της ίδιας της κυβέρνησης. Ο αμετανόητος Twitty Γιώργος Μουρούτης συνεχίζει συνεπής σε μια στρατηγική που τον έχει απομονώσει.

 Παρά το γεγονός ότι ο Αντώνης Σαμαράς τον απομάκρυνε, επιμένει στον ίδιο, αδιέξοδο, δρόμο της αποτυχημένης προσωπικής του στρατηγικής, επισημαίνουν με νόημα στελέχη που βρίσκονται κοντά στον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας. 

  Δείτε τι έγραφε ο αρθρογράφος των “Παραπολιτικών” ,Νίκος Σίμος,  το Σάββατο 21 Μαρτίου του 2015.

 

διαβαστε εδω   

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ