Ο Αλαβάνος για την Κωνσταντοπούλου – ΒΙΝΤΕΟ

«Με τον κ. Λαφαζάνη ήδη έχουμε συνεργασία, στενή, δεν συμφωνούμε σε όλα, αλλά παρόλα αυτά υπάρχει συνεργασία. Πιστεύω και με την κυρία Κωνσταντοπούλου», ανέφερε ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέκος Αλαβάνος, σχολιάζοντας το ενδεχόμενο συνεργασίας με το νεοσύστατο κόμμα «Πλεύση Ελευθερίας» και την πρόεδρό του,  Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Εγώ εκτιμώ τη στάση της κυρίας Κωνσταντοπούλου. Κράτησε μια ακέραια, αγέρωχη και περήφανη στάση, σε αυτά τα ζητήματα» συνέχισε μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ για τις θέσεις της πρώην προέδρου της Βουλής.

Στη συνέχεια, ο  πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε: «Χρειαζόμαστε μια κυβέρνηση που έχει και εναλλακτικό σχέδιο», και υπογράμμισε ότι η Ελλάδα πρέπει να σταματήσει να πληρώνει το χρέος.

Ο κ. Αλαβάνος μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τον Πρωθυπουργό, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Όταν θέλησα να φύγω από τη θέση του προέδρου, έκανα την πρόταση να μπει ο κ. Τσίπρας. Ήθελα να ανανεωθεί η αριστερά, ήθελα να φύγουν όλοι αυτοί που μας κυβερνούν. Δεν θέλω να πω τα ονόματα τώρα, είναι υπουργοί Επικρατείας τώρα, αντιπρόεδροι της κυβέρνησης, πρόεδροι της Βουλής κτλ» και συνέχισε λέγοντας:

«Δεν είμαι Θεός και ο Θεός κάνει λάθη. Ο ίδιος ο Χριστός έβαλε ανάμεσα στους 12 μαθητές του των Ιούδα»,χωρίς να ξεκαθαρίζει αν αναφέρεται στον κ. Τσίπρα.

Δείτε τα βίντεο από τον ΣΚΑΙ:

 

Διαβάστε επίσης:

Γεννηματά: Η Ναυτιλία είναι η μεγάλη δύναμη για την ισχυρή Ελλάδα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ