Νίκη Κεραμέως: «ΣΥΡΙΖΑ 2023: συμβόλαιο με την υποκρισία και το λαϊκισμό»

Πυρά κατά του ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο κατηγορεί ότι έχει υπογράψει συμβόλαιο με την υποκρισία και τον λαϊκισμό, εξαπολύει η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως.

Εκλογές 2023: Τι είπε ο Αλέξης Τσίπρας για τη φράση «κωλόπαιδα» του Κώστα Ζουράρι – ΒΙΝΤΕΟ

Αφορμή στάθηκαν οι χθεσινές δηλώσεις του Όθωνα Ηλιόπουλου, καθηγητή του Χάρβαρντ και επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές στις 21 Μαΐου, ο οποίος τάχθηκε κατά της πανεπιστημιακής αστυνομίας και των ιδιωτικών πανεπιστημίων στην Ελλάδα, οι χαρακτηρισμοί «κωλόπαιδα» και «πλουσιόπαιδα» που χρησιμοποίησε ο Κώστας Ζουράρις αναφερόμενος στην ανάγκη κατάργησης της ελάχιστης βάσης εισαγωγής, αλλά και οι αναφορές του Αλέξη Τσίπρα για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Σε ανάρτησή της στο Twitter, η Νίκη Κεραμέως επισημαίνει τα εξής:

Ζουράρις: «Η Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής έστειλε στα κολλέγια τα κωλόπαιδα που έχουν λεφτά» – Άγρια κόντρα με τον Φωτήλα

«Σε λιγότερες από 24 ώρες, ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, καθηγητής ο ίδιος στο ιδιωτικό πανεπιστήμιο Harvard, τάσσεται εναντίον των ιδιωτικών πανεπιστημίων, ο κ. Ζουράρις χαρακτηρίζει “κ@λόπαιδα” τους μαθητές ιδιωτικών εκπαιδευτικών δομών και ο κ. Τσίπρας συνεχίζει το εμπόριο ψεύτικων ελπίδων, τάζοντας είσοδο στο πανεπιστήμιο με βαθμό 1 και 2/20, ενώ γνωρίζει ότι τα παιδιά αυτά δεν θα μπορέσουν να αποφοιτήσουν και θα βρεθούν σε αδιέξοδο.

ΣΥΡΙΖΑ 2023: συμβόλαιο με την υποκρισία και το λαϊκισμό».

Όθωνας Ηλιόπουλος: Κατά των ιδιωτικών πανεπιστημίων ο καθηγητής του Χάρβαρντ – Για υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ μιλά η ΝΔ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ