Νέα κόντρα στον ΣΥΡΙΖΑ: Η ανάρτηση της Νίνας Κασιμάτη και η απάντηση του Γιάννη Ραγκούση

Νέα κόντρα ξέσπασε σήμερα στον ΣΥΡΙΖΑ, αυτή τη φορά ανάμεσα στην Νίνα Κασιμάτη και τον Γιάννη Ραγκούση.

Συγκεκριμένα, η βουλευτής του κόμματος στη Β’ Πειραιά με ανάρτησή της στο Facebook κατηγόρησε τον Γιάννη Ραγκούση πως την Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών διακινούσε  συκοφαντικό μήνυμα σε βάρος της.

«Ωστόσο ο Γιάννης Ραγκούσης διακινούσε εις βάρος μου αυτό το συκοφαντικό μήνυμα σε δημοσιογράφους και διευθυντές ειδήσεων τηλεοπτικών σταθμών την Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών αξημέρωτα.

Για να με «πυροβολήσουν» στον αέρα της εκλογικής βραδιάς; Πάντως έχασε. Ξανά», έγραψε στην ανάρτησή της η κ. Κασιμάτη.

Aπό την πλευρά του ο κ. Ραγκούσης έδωσε την δική του απάντηση στο Facebook σημειώνοντας τα εξής:

«Απαντώντας στη κ.Νίνα Κασιμάτη – για λόγους αυτοσεβασμού – θα μείνω απλώς στα αδιάψευστα στοιχεία : Η κ.Νίνα Κασιμάτη στο 2ο γύρο των δημοτικών εκλογών με δημόσια δήλωσή της, ζήτησε από τους δημότες στο Δήμο Περάματος να υπερψηφίσουν τον κ.Γιάννη Λαγουδάκο. Ο συγκεκριμένος υποψήφιος εκτός από επίσημος υποψήφιος της ΝΔ, ήταν και επιλογή της Χρυσής Αυγής το 2014. Η ενέργεια αυτή της κ.Νίνας Κασιμάτη προκάλεσε ΚΑΙ την δημόσια καταγγελία του σημερινού Δημάρχου Περάματος Γιάννη Λαγουδάκη , καθώς ΚΑΙ της γρ. της ΝΕ Πειραιά ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Στη δε συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος πριν από λίγες ημέρες, μέλη του οργάνου ενώπιον του Στέφανου Κασσελάκη, έθεσαν το ζήτημα της αποπομπής της από τη θέση της Τομεάρχη, εξαιτίας της στήριξής της στον κ.Λαγουδάκο.

Συμπέρασμα: αν κάποιος συκοφαντεί την κ.Νίνα Κασιμάτη, αυτός είναι μόνον οι πολιτικά απαράδεκτες επιλογές της».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ