Νέα ένταση στη Βουλή με αφορμή την παρουσία της αστυνομίας – ΒΙΝΤΕΟ

Ένταση σημειώθηκε πριν από λίγο στη Βουλή, στο περιθώριο της συζήτησης για το ασφαλιστικό – φορολογικό νομοσχέδιο που ψηφίζεται απόψε.

Η βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Εύη Χριστοφιλοπούλου, πήρε τον λόγο και κατήγγειλε ότι εκπρόσωποι φορέων οι οποίοι έχουν προγραμματισμένα ραντεβού με υπουργούς στο κτίριο του κοινοβουλίου, συνοδεύονται από 5 αστυνομικούς.

«Μπορεί να κλείσανε το Μαξίμου με τις κλούβες, μπορεί οι πάπιες να πρέπει να γεννήσουν και να κλείσανε τον Εθνικό Κήπο αλλά αστυνομοκρατείται το Κοινοβούλιο; Το καταγγέλλω αυτό» τόνισε η κ. Χριστοφιλοπούλου.

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, ο οποίος βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στα έδρανα της Ολομέλειας, πήρε τον λόγο και απάντησε στις σχετικές καταγγελίες.

«Λυπάμαι που η κ. Χριστοφιλοπούλου βάζει αυτό το ζήτημα. Διότι χθες συνέβη ένα απαράδεκτο γεγονός στο εντευκτήριο όπου συνδικαλιστές δικηγόροι εστράφησαν εναντίον βουλευτών και αναπτύχθηκαν αρκετά οξείς διάλογοι στο όρια του bullying. Επίτηδες δεν έδωσα καμία συνέχεια παρότι ήταν στημένο το επεισόδιο» τόνισε ο κ. Βούτσης. 

«Αυτό το οποίο επιχειρήθηκε και σήμερα να συνεχιστεί δεν θα θα επιτραπεί» πρόσθεσε ο κ. Βούτσης.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Κακλαμάνης: Τέξας το κάναμε εδώ – ΒΙΝΤΕΟ

Άγρια κόντρα Πολάκη–Γεωργιάδη στη Βουλή – ΒΙΝΤΕΟ

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ