ΝΔ: Το μόνο που ευχόμαστε στην Κωνσταντοπούλου είναι και “εις ανώτερα.…”

Το περιστατικό που σημειώθηκε νωρίτερα ανάμεσα στην Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον επικεφαλής της αστυνομικής δύναμης που συντάχθηκε στη Βουλή, στο ύψος των ανθοπωλείων, σχολιάζει ο Υπεύθυνος του Τομέα Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, κ. Δημήτρης Κυριαζίδης, κάνοντας λόγο λεκτική επίθεση από πλευρά της Προέδρου της Βουλής. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, αφού «τακτοποίησε» τα ζητήματα της εύρυθμης λειτουργίας του Κοινοβουλίου, επιτρέποντας δια της ανοχής της την εισβολή και παρουσία εντός αυτού σε κάθε αναρχοαυτόνομο και αντιεξουσιαστή, σήμερα επεκτείνει την καθ’ ύλην αρμοδιότητά της και στους έξωθεν της Βουλής χώρους, αναλαμβάνοντας πλέον και αστυνομικά καθήκοντα.

Η σημερινή πρωτοφανής δημόσια λεκτική «επίθεση» στον επικεφαλής των μέτρων τάξης της Ελληνικής Αστυνομίας, δεν συνάδει ούτε με το θεσμικό ρόλο της Προέδρου της Βουλής, ούτε με τη διάκριση των εξουσιών, την οποία η ίδια, ως νομικός, άριστα γνωρίζει. Η σημερινή αυταναγόρευσή της σε αστυνομικό όργανο, υποκαθιστώντας τον ρόλο της Ελληνικής Αστυνομίας και το επιχειρησιακό της τμήμα, δίνοντας μάλιστα οδηγίες και εντολές καθ’ υπέρβαση των αρμοδιοτήτων της, δεν τιμά ούτε την Κυβέρνηση, ούτε το θεσμό που η ίδια έχει κληθεί να υπηρετήσει με την ψήφο των Βουλευτών.

Το μόνο που της ευχόμαστε είναι και «εις ανώτερα.…».”

 

Διαβάστε επίσης;

Ο Άδωνις για την επίπληξη της Κωνσταντοπούλου στον αστυνομικό

ΠΑΣΟΚ: Η Κωνσταντοπούλου γυρίζει “με το ζωνάρι λυμένο”

Η Βάσω Παπανδρέου στον Τσοχατζόπουλο: Λυπάμαι για εσένα και για το ΠΑΣΟΚ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ