Μητσοτάκης: Τελευταίο προεκλογικό βίντεο στο Tik Tok: Η συμμετοχή σας στις εκλογές δίνει δύναμη στη Δημοκρατία

Νέο βίντεο στο TikTok ανήρτησε o Κυριάκος Μητσοτάκης, λίγες ώρες πριν το τέλος της προεκλογικής περιόδου.

Μητσοτάκης στο TikTok: Το τελευταίο backstage, τα ντολμαδάκια και η παραλίγο…τούμπα – ΒΙΝΤΕΟ

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της ΝΔ αυτό θα είναι και το τελευταίο μήνυμα αυτής της προεκλογικής περιόδου, εξηγώντας πως η επίσημη προεκλογική εκστρατεία σταματά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής

«Ήταν μια πολύ έντονη προεκλογική περίοδος, μεγάλη σε διάρκεια και ελπίζω να μην σας κουράσαμε κι ελπίζω και μέσα από το TikTok να ακούσατε κάποια πράγματα για το πρόγραμμά μας γι’ αυτά τα οποία θέλουμε να κάνουμε την επόμενη μέρα», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης και συμπλήρωσε: « Έχω πραγματικά ένα σχέδιο για το πώς οραματίζομαι την Ελλάδα του αύριο, ελπίζω να μου δώσετε την ευκαιρία να μπορέσω να δουλέψω σκληρά για να το υλοποιήσω».

Μητσοτάκης στο TikTok: Θέλουμε καλύτερο και πιο δυνατό ΕΣΥ

«Σε κάθε περίπτωση την Κυριακή έχουμε εκλογές και σας καλώ να ψηφίσετε. Ψηφίστε ό,τι θέλετε αλλά πρέπει να συμμετέχετε. Η συμμετοχή σας δίνει δύναμη στη Δημοκρατία» ήταν το μήνυμα του προέδρου της ΝΔ ο οποίος στη συνέχεια αποκάλυψε ότι χάρηκε πάρα πολύ με την επικοινωνία που είχε με τους χρήστες μέσα από την πλατφόρμα.

«Εμείς εδώ θα είμαστε και θα συνεχίσουμε να τα λέμε και μετά τις εκλογές μέσα από το Tik Tok. Σας ευχαριστώ πολύ που με ακούσατε. Πρέπει να σας πω ότι κι εγώ έμαθα πολλά πράγματα από τις ερωτήσεις σας. Οπότε να πω μόνο καλή ψήφο και καλή αντάμωση», καταλήγει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Κάνει ποδήλατο στο νέο του TikTok με τον viral ήχο «Μπράβο Φαίδων»
@kyriakosmitsotakis_ 2 και σήμερα 💪🏻 #kyriakosmitsotakis #ekloges2023 ♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ