Μητσοτάκης στο TikTok: Το τελευταίο backstage, τα ντολμαδάκια και η παραλίγο…τούμπα – ΒΙΝΤΕΟ

Mε το μήνυμα «Get ready with me» αρχίζει το νέο βίντεο του Κυριάκου Μητσοτάκη στο TikTok το οποίο ανέβασε τέσσερις ημέρες πριν τις εκλογές και θα είναι το τελευταίο από τα παρασκήνια, όπως ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Μάλιστα, ο ίδιος γράφει στην ανάρτησή του ότι το συγκεκριμένο βίντεο είναι ο ορισμός του «Watch till the end».
Το νέο βίντεο περιλαμβάνει «backstage», όπως αναφέρει ο πρόεδρος της ΝΔ, από τις επισκέψεις και περιοδείες του σε Χαλκιδική Θεσσαλονίκη, Αμφιλοχία και Πάτρα,
Παράλληλα, αποκάλυψε μία «άσχετη ιστορία» για εκείνον και την σύζυγό του: « Έχουν συστήματα πια τα ρολόγια και τα κινητά αν κάνεις σκι η αν κάνεις ποδήλατο. Αν πέσεις ας πούμε στέλνει ένα alert. Κάποια στιγμή – δεν έχει γίνει τίποτα απολύτως- φτάνει στη Μαρέβα ένα emergency alert και τρελαίνεται τελείως και με παίρνει και μου πατάει ένα βρίσιμο», λέει στο βίντεο ο πρόεδρος της ΝΔ.
Παράλληλα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αφού δείχνει πρώτα τα απαραίτητα αξεσουάρ που παίρνει μαζί του στις περιοδείες (σημειώσεις, μαντήλι, χτένα και νερό), κάνει αναφορές με χιουμοριστικό ύφος ξανά στον μικρό Φαίδωνα – καθώς ο ίδιος πήγε να πέσει όταν ανέβηκε σε εξέδρα για να μιλήσει – και κλείνει με ακόμη μία αναφορά στο αγαπημένο του φαγητό τα ντολμαδάκια.

Δείτε το βίντεο του Κυριάκου Μητσοτάκη στο TikTok

@kyriakosmitsotakis_ Αυτό το βίντεο είναι ο ορισμός του «Watch till the end» #ekloges2023 #BTS #SeasonFinale #KyriakosMitsotakis ♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ