Μητσοτάκης: Είμαστε απέναντι σε όποιον επιχειρεί να πλήξει την ανταγωνιστικότητα της ναυτιλίας

Η Νέα Δημοκρατία είναι απέναντι «σε οποιονδήποτε επιχειρεί να πλήξει την ανταγωνιστικότητα της ναυτιλίας μας, την ελληνική σημαία στα πλοία και την ελληνική ναυτοσύνη», τόνισε ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος έδωσε το «παρών» στην τελετή εγκαινίων της Διεθνούς Ναυτιλιακής Έκθεσης «Ποσειδώνια 2016», τη Δευτέρα.

Υπογράμμισε επίσης ότι η Νέα Δημοκρατία «διαχρονικά έχει στηρίξει την ανάπτυξη της ναυτιλίας και μέσα από αυτήν τους εργαζόμενους και φυσικά τους ανθρώπους εκείνους που δραστηριοποιούνται στον κλάδο».

Όσον αφορά στην έκθεση “Ποσειδώνια”, ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αποτελεί θεσμό διεθνούς κύρους, πιστοποιεί ότι η Ελλάδα, ως παραδοσιακή ναυτιλιακή δύναμη, μπορεί και πρέπει να συνεχίσει να προσφέρει στην εθνική, αλλά και ευρωπαϊκή οικονομία» και συνέχισε προσθέτοντας:

« Άλλωστε ο μεγαλύτερος εμπορικός στόλος του κόσμου που έχει βάση του την Ελλάδα, συμβάλλει αποφασιστικά στην οικονομία της χώρας μας με δεκάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας και σημαντική συμμετοχή στο παραγόμενο εγχώριο προϊόν».

 

 

Διαβάστε επίσης:

Η απορία του Peter Spiegel για το λογαριασμό του Τσίπρα στο Twitter

Τσίπρας: Με το κλείσιμο της αξιολόγησης κλείνει ο μεγάλος κύκλος της ύφεσης

Ξυδάκης: Δεν είναι τραγικό να αναγνωστεί απόσπασμα του Κορανίου στην Αγία Σοφία – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ