Μήνυση Άδωνι Γεωργιάδη κατά Παύλου Πολάκη: «Έδειξα υπερβολική ανοχή στις συκοφαντίες και στη συνεχόμενη λάσπη»

Μήνυση κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη, κατέθεσε σήμερα (10/07), ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, για τα αδικήματα της συκοφαντικής δυσφήμισης μέσω διαδικτύου και της εξύβρισης.

Σε ανάρτησή του στο Χ, ο Άδωνις Γεωργιάδης τονίζει πως «έδειξα υπερβολική ανοχή στις συκοφαντίες και στη συνεχόμενη λάσπη», ενώ σε άλλο σημείο αναφέρεται πως «ελπίζω να μην ζητήσει να κρυφτεί πίσω από την βουλευτική του ασυλία».

Η ανάρτηση Γεωργιάδη

«Όπως είχα προαναγγείλει σήμερα κατέθεσα την μήνυσα κατά του @pavpol2222 και ακολουθεί και η Αγωγή. Έδειξα υπερβολική ανοχή στις συκοφαντίες και στην συνεχόμενη λάσπη από τον συγκεκριμένο. Θα έρθει λοιπόν στο Δικαστήριο και θα λογοδοτήσει και για τις εναντίον μου και για τις εναντίον των εισαγγελέων που με αρχειοθέτησαν κατηγορίες. Ελπίζω να μην ζητήσει να κρυφτεί πίσω από την βουλευτική του ασυλία. Νέα μήνυση και αγωγή θα καταθέτω πλέον κάθε φορά που κάποιος αμφισβητεί την ηθική μου συγκρότηση».

Λίγες ώρες αργότερα, ο Παύλος Πολάκης προχώρησε σε ανάρτηση στο Facebook, απαντώντας στον υπουργό Υγείας:

«Καλώς τον αδιευκρίνιστο της Νοβάρτις.
Καλώς το λαδέμπορα της κερδοσκοπίας!
Καλώς το μερακλή των απογευματινών χειρουργείων
ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΟΡΙΣΕΙΣ!

Ακόμα περιμένω να δεχτείς να αρθεί η ασυλία σου για τον Κολομπανι, για το ΚΕΕΛΠΝΟ, με την τελευταία μήνυση και βέβαια για την απιστία με τις υπουργικές αποφάσεις με τα φάρμακα!
Πάμε Σπυράδωνη !! ΠΑΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ!!

Υγ η φώτο 2 σήμερα από το Καραμανδάνειο στην Πάτρα μετά την πυρκαγιά που αποτυπώνει την εικόνα που οδηγείς το ΕΣΥ!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ