Μηλιός: Οι θεατρινισμοί του Γεωργιάδη

Μηλιός: Οι θεατρινισμοί του Γεωργιάδη

Δήλωση-απάντηση του υπεύθυνου οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Μηλιού, στον Άδωνι Γεωργιάδη, σε συνέχεια της χθεσινής κόντρας που είχαν σε τηλεοπτική εκπομπή.

Ο κ. Μηλιός αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι «ο κ. Γεωργιάδης προσπαθεί να παραπληροφορήσει και να εντυπωσιάσει με θεατρινισμούς είναι προφανές».

Ολόκληρη η δήλωση:

«Στην τηλεοπτική εκπομπή «Κοινωνία ώρα MEGA» της 9/9/2014 ο κ Α. Γεωργιάδης ακολουθώντας τη γνωστή τακτική των ύβρεων, των συκοφαντιών, των ψευδών και των τσιρίδων με τις οποίες προσπαθεί να επιβιώσει πολιτικά και επικοινωνιακά, διαστρέβλωσε πλήρως την πραγματικότητα σχετικά με τον έλεγχο της λίστας Λαγκάρντ. Ανέφερε επί λέξει ότι: «ο ΣΔΟΕ έχει ήδη ελέγξει 500 υποθέσεις από τις 2062», επικαλούμενος ως πηγή του: «ο Δ/ντής της ΚΥ του ΣΔΟΕ κ. Θεόδωρος Φλωράτος».

Η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική. Όπως ανέφερε στις 4/9/2014 ο Ε.Γ. του ΣΔΟΕ κ. Σ. Στασινόπουλος, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του προέδρου του ΣΥΡΙ-ΖΑ κ. Α. Τσίπρα, παρουσία ανώτατων υπηρεσιακών στελεχών του ΣΔΟΕ και 4 πολιτι-κών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, μόνο σε 25 υποθέσεις από τη λίστα Λαγκάρντ έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος για το 2013-2014. Από τα όσα αναφέρει ΨΕΥΔΩΣ ο κ. Γεωργιάδης σχετίζονται με ελέγχους που έχουν ξεκινήσει, αλλά δεν έχουν ολοκληρωθεί! Διότι στην πλούσια ελληνική γλώσσα είναι διαφορετικό να ισχυριστείς ότι έχουν ήδη ελεγχθεί 25 υποθέσεις και διαφορετικό ότι έχει ξεκινήσει ο έλεγχος σε 500 υποθέσεις. Αν ισχύουν δε τα όσα ανέφερε για την πηγή της πληροφόρησής του, ο κ. Φλωράτος είναι συνταξιούχος υπάλληλος του ΣΔΟΕ και όχι διευθυντής της ΚΥ του.

Τελικά το ποιος είναι σχετικός με τα θέματα που αφορούν τους πολίτες και ποιος απλά προσπαθεί να παραπληροφορήσει και να εντυπωσιάσει με θεατρινισμούς είναι προφανές!».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ