Μηλιός: Μειοψηφική η άποψη της Αριστερής Πλατφόρμας

Μηλιός: Μειοψηφική η άποψη της Αριστερής Πλατφόρμας

«Οι σύντροφοι της Αριστερής Πλατφόρμας έχουν μία διαφορετική άποψη, η οποία είναι μειοψηφική», ανέφερε ο υπεύθυνος του Οικονομικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μηλιός, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Real Fm, σχολιάζοντας την τοποθέτηση του ρεύματος του Παναγιώτη Λαφαζάνη στην χθεσινή Κεντρική Επιτροπή του κόμματος.

Όπως τόνισε ο κ. Μηλιός, «είχαμε μία συζήτηση για την Ευρώπη και οι σύντροφοι της Αριστερής πλατφόρμας κατέθεσαν το συγκεκριμένο κείμενο». Σημείωσε ωστόσο ότι «αυτό δεν σημαίνει ότι αμφισβητούν την γραμμή η οποία ψηφίστηκε και τις αποφάσεις».

«Το θέμα για τον ΣΥΡΙΖΑ έχει λήξει. Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης το επαναφέρει στο πλαίσιο μίας ευρύτερης  Ευρωπαϊκής συζήτησης που διεξάγεται», συμπλήρωσε.

«Εμείς λέμε ότι το βασικό ζήτημα είναι να αλλάξουν οι πολιτικές, να σταματήσει η λιτότητα και η αποδόμηση του κοινωνικού κράτους. Ο κ. Λαφαζάνης έχει την άποψη ότι είναι  πολύ δύσκολο να αλλάξουν οι Ευρωπαϊκές πολιτικές και οδηγίες», υπογράμμισε ο Γιάννης Μηλιός.

Στην ερώτηση του Γιάννη Παπαδόπουλου, μήπως αυτή η εσωστρέφεια προκαλεί σύγχυση στο εκλογικό σώμα, ο υπεύθυνος του Οικονομικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, επεσήμανε: «Δε νομίζω. Ίσα ίσα που αυτή είναι η δύναμή μας. Δημόσια συζητάμε τα πάντα».

 

Ακούστε το ηχητικό:

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ