Με μήνυμα Τσίπρα για τις ευρωεκλογές το νέο τηλεοπτικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Αλέξης Τσίπρας πρωταγωνιστεί στο νέο τηλεοπτικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές, που δόθηκε πριν λίγο στη δημοσιότητα, από τον λογαριασμό του Πρωθυπουργού στο Twitter.

Απευθυνόμενος στους πολίτες που θα κληθούν να ψηφίσουν την επόμενη Κυριακή, ο κ. Τσίπρας σημειώνει ότι είναι “βαριά ευθύνη να εκπροσωπείς έναν λαό που δεν το έβαλε κάτω ποτέ” και ότι “ανέλαβα αυτή την ευθύνη στη πιο δύσκολη στιγμή της σύγχρονης ιστορίας”.

Όπως υπογραμμίζει, μπορεί η τρόικα, το ΔΝΤ και οι τεχνοκράτες να μην είναι πια εδώ “είναι όμως ακόμα εδώ οι συνέπειες των πράξεών τους και το παλιό πολιτικό σύστημα με τους διαπλεκόμενους χορηγούς του. Αυτούς που χρεωκόπησαν την Ελλάδα, αυτούς που ακόμα απειλούν και προσπαθούν να μας διχάσουν”.

Τώρα είμαστε όλοι ενωμένοι σε έναν σκοπό, συμπληρώνει ο Πρωθυπουργός για να διευκρινίσει: “να χτίσουμε την Ελλάδα της νέας εποχής, με τη δύναμη, τη γνώση, τα οράματα της νέας γενιάς, αλλά και με τη σοφία των μεγαλύτερων”.

“Στις 26 του Μάη κάνουμε το αποφασιστικό βήμα για το μέλλον μας, για μια νέα μεγάλη νίκη του λαού μας, για τις γενιές του τώρα, για τις γενιές του αύριο. Για να σωπάσουν οριστικά αυτοί που μας χρεωκόπησαν. Το πιο όμορφο ταξίδι τώρα ξεκινά, τώρα που ενώνουμε δυνάμεις και παίρνουμε το μέλλον στα χέρια μας. Τώρα που ήρθε επιτέλους η ώρα των πολλών”, καταλήγει ο κ. Τσίπρας στο τηλεοπτικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ