Μαρινάκης: Σεξιστικό, χυδαίο και προσβλητικό το σχόλιο Κουτσούμπα – Τι είπε για την επίθεση στο σπίτι του Πιερρακάκη

Για σεξιστικό, χυδαίο και προσβλητικό σχόλιο του Γ.Γ. του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα που έκανε λόγο για «sugar daddies» μίλησε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

«Πρόκειται για γελοία αποστροφή του κ. Κουτσούμπα γιατί ξέρει ότι το νομοσχέδιο στηρίζει το δημόσιο πανεπιστήμιο και αυτό που κάνει το υπουργείο με τη ρύθμιση για τα μη κρατικά πανεπιστήμια δεν είναι υποχρεωτικό» δήλωσε ο κ. Μαρινάκης στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ.

«Δεν πρόκειται να παραβιάσουμε ποτέ το Σύνταγμα. Έκτος από δημόσια παιδεία θα έχουμε και δωρεάν παιδεία» ανέφερε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

Επισήμανε παράλληλα ότι αυτοί που χρησιμοποιούν σήμερα το δήθεν επιχείρημα περί αναθεώρησης του άρθρου 16 είναι εκείνοι που εξαιτίας τους η χωρά μας έχασε περίπου 20 χρόνια.

«Η αναθεώρηση του άρθρου 16 που θα επιδιώξουμε θα σημαίνει ένα μη κρατικό πανεπιστήμιο σε 5 χρόνια» υπογράμμισε ο κ. Μαρινάκης.

Για την επίθεση στο σπίτι του Κυριάκου Πιερρακάκη

Αναφερόμενος στην επίθεση που έγινε χθες το βράδυ στο σπίτι του Υπουργού Παιδείας Κυριάκου Πιερρακάκη, όπου περίπου 30 άτομα πέταξαν φυλλάδια, ο κ. Μαρινάκης έκανε λόγο για ντροπιαστική ενέργεια την ώρα που στο σπίτι του κ. Πιερρακάκη ήταν η οικογένεια του.

«Δεν μιλάμε για ανθρώπους που σκέφτονται. Η εφαρμογή του νομού πρέπει να είναι αυτονόητη» τόνισε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

Για τις δηλώσεις Ζαχάροβα

Κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις της εκπροσώπου του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρίας Ζαχάροβα, η οποία ανέφερε «δεν τρομοκρατούμε την Ελλάδα» με αφορμή την πυραυλική επίθεση στην Οδησσό, ο κ. Μαρινάκης τόνισε ότι μπορούν να πιστεύουν ό, τι θέλουν, αλλά στερείται οποιασδήποτε λογικής όταν θεωρούν ότι είναι μια μέρα στη δουλειά το να σκοτώνουν αθώους ανθρώπους».

«Η επίθεση συνέβη κοντά στον Πρόεδρο άλλης χώρας και την ώρα που πραγματοποιούσε επίσκεψη ένας ηγέτης του ΝΑΤΟ» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Εμείς είμαστε με την Ουκρανία και με τον αμυνόμενο, δεν θέλουμε ίσες αποστάσεις» δήλωσε ο κ. Μαρινάκης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ