Μαρινάκης: Η ΝΔ στηρίζει τον Κώστα Αγοραστό στην Περιφέρεια Θεσσαλίας – Αστήριχτος ο ισχυρισμός για το φράγμα Καράμπαλη

Εξακολουθεί να στηρίζει τον Κώστα Αγοραστό για την Περιφέρεια Θεσσαλίας η ΝΔ, σύμφωνα με όσα είπε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. «Δεν έχει αλλάξει κάτι ως προς τη στήριξη στο πρόσωπο του κ. Αγοραστού συνεχίζει και έχει την υποστήριξη», ανέφερε συγκεκριμένα ο Παύλος Μαρινάκης.

ΣΥΡΙΖΑ μετά τις αποκαλύψεις για το φράγμα στον ποταμό Καλέντζη: Να παραιτηθεί σήμερα κιόλας ο Αγοραστός

Σημείωσε ότι «η Δικαιοσύνη ως οφείλει διεξάγει έρευνα και είναι πολύ σημαντικό να προχωρήσει όπως σε κάθε αντίστοιχη περίπτωση. Έχουν γίνει πολλά σημαντικά έργα στην Θεσσαλία».

Παράλληλα ο κ. Μαρινάκης είπε πως ο ισχυρισμός ότι ανοίχτηκε το οποιοδήποτε φράγμα, όπως στο Καράμπαλη, για να σωθεί η Καρδίτσα και να πλημμυρίσουν τα χωριά είναι αστήρικτος και δημιουργεί πολλά προβλήματα στον κόσμο αυτή η διακίνηση ψεμάτων. «Δεν έχει καμία βάση και καμία επαφή με την πραγματικότητα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αγοραστός για κακοκαιρία «Daniel»: Ενημερώσαμε εγκαίρως – Τα έργα είναι εδώ και μπορεί ο καθένας να δει αν λειτούργησαν

Τι είπε για τον Φλωρίδη και το ακαταδίωκτο των τραπεζών

Για προσωπικές απόψεις έκανε λόγο ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης απαντώντας σε ερώτηση για την αναφορά του υπουργού Δικαιοσύνης από του βήματος της Βουλής για την κατάργηση του ακαταδίωκτου των τραπεζών. Όλα αυτά δεν είχαν συζητηθεί στο Υπουργικό Συμβούλιο, υπογράμμισε ο κ. Μαρινάκης.

Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, ο Παύλος Μαρινάκης είπε πως αυτά δεν είχαν συζητηθεί στο Υπουργικό Συμβούλιο και ο χρονισμός των παρεμβάσεων είναι αντικείμενο συζήτησης.

Κώστας Αγοραστός: Η στιγμή που δέχεται επίθεση από πολίτες στον Παλαμά – ΒΙΝΤΕΟ

Παράλληλα, ο κ. Μαρινάκης εξέφρασε την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του υπουργού Δικαιοσύνης και προσέθεσε ότι όταν έχουμε κάτι νεότερο θα συζητηθεί και θα ανακοινωθεί.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ