Μάρδας: “Όταν το άκουσε η σύζυγός μου με απείλησε με διαζύγιο”

«Όταν το άκουσε αυτό η σύζυγός μου με απείλησε με διαζύγιο» είπε αστειευόμενος ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Δημήτρης Μάρδας, στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Real FM 97,8 αναφερόμενος σε δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει βγάλει 80.000 ευρώ στο εξωτερικό τον Μάρτιο.

«Στο Λουξεμβούργο δεν έχω λογαριασμό. 80.000 ευρώ δεν έχω βγάλει ποτέ στη ζωή μου. Από τότε που γίναμε κυβέρνηση δεν έχω διακινήσει ούτε ένα ευρώ στο εξωτερικό» τόνισε ο κ. Μάρδας διαψεύδοντας κατηγορηματικά τα εν λόγω δημοσιεύματα.

«Εγώ θα ζητήσω από τον δημοσιογράφο της ‘Θεσσαλονίκης’ να μου στείλει το χαρτί που έχει στα χέρια του και αν δεν μου το στείλει από μόνος του θα το πάρω δικαστικά» σημείωσε, ενώ σε ό,τι αφορά τις κινήσεις στις οποίες θα προχωρήσει από εδώ και στο εξής, επεσήμανε ότι:

«Θα στείλω ηλεκτρονικά στον κ. Σακελλαρίδη όλο το πόθεν έσχες μου, που έτσι κι αλλιώς έχει κατατεθεί στη Βουλή με ημερομηνία 27/4 και τελευταίες μετακινήσεις στις 23 ή 24/4, όπου εκεί φαίνονται τα πάντα. Επίσης έχω κάνει φωτοαντίγραφα για τον Πρωθυπουργό και τον κ. Σακελλαρίδη όλους τους λογαριασμούς μου και έχω ζητήσει από την τράπεζα μία βεβαίωση, η οποία να λέει ότι ούτε αμοιβαία αγόρασα, ούτε μετρητά μετέφερα…».

«Θεωρώ ότι τα καταφέρνουμε, αν όχι αρκετά καλά, πολύ καλά. Οι επιδόσεις μας είναι ικανοποιητικότατες. Απορεί ο κόσμος πώς η χώρα ακόμα κρατιέται και πώς ως Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, με μία ιδιαίτερη σύνεση χειριζόμαστε τους πόρους της οικονομίας. Αυτό έχει ενοχλήσει πολιτικά μπορώ να σας πω. Αυτή είναι η δική μου ερμηνεία» τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών σε μια προσπάθεια να ερμηνεύσει τους λόγους για την επίθεση που δέχθηκε μέσω των δημοσιευμάτων αυτών.

«Αισιόδοξος» δήλωσε ο κ. Μάρδας στη συνέχεια σε ό,τι αφορά την επίτευξη συμφωνίας ακόμη και στο Eurogroup της ερχόμενης Δευτέρας, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά το χρηματοδοτικό.

Ακούστε το ηχητικό:

Διαβάστε επίσης:

Απάντηση Μάρδα για τα 80.000 ευρώ: Είναι συκοφαντική δυσφήμηση – BINTEO

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ