Μάντζος στον Realfm 97,8: Καμία υποχώρηση για τις υποθέσεις αδιαφάνειας και παραβίασης της πολιτικής ηθικής

Στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM 97,8 και τους δημοσιογράφους Νίκο Χατζηνικολάου και Αντώνη Δελλατόλα μίλησε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚΚινήματος ΑλλαγήςΔημήτρης Μάντζος.

Εύα Καϊλή: Εκτινάχθηκαν οι καταθέσεις της μέσα σε τρία χρόνια – Δείτε τα πόθεν έσχες

«Η υπόθεση της κ. Καϊλή είναι πολύ σοβαρή και όχι μόνο για την ίδια, αλλά δυστυχώς και για την χώρα και για την Ευρώπη. Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο εκτίθεται» είπε αρχικά.

«Πρέπει να είμαστε φειδωλοί στα συμπεράσματά μας για αυτό και μας βλέπετε ότι στο νομικό επίπεδο είμαστε πολύ προσεκτικοί. Στο πολιτικό επίπεδο όμως, όταν ένα κόμμα συζητά και διακηρύσσει την αξιακή ανανέωση, την ανανέωση πρακτικών και συμπεριφορών, οφείλει να διαγράψει μια κόκκινη γραμμή, να αφήσει πίσω όλες τις πρακτικές που πλήγωσαν τον κόσμο αυτής της περήφανης, δημοκρατικής παράταξης και να επιδείξει μηδενική ανοχή σε όλες τις υποθέσεις που παραβιάζουν την πολιτική ηθική» πρόσθεσε.

Le Soir: Πώς ξετυλίχθηκε το «κουβάρι» για το Qatar Gate – Η έρευνα στο σπίτι της Καϊλή και το «πακέτο» των 750.000 ευρώ

«Καμία υποχώρηση και στο μέλλον και στο παρόν για τις υποθέσεις αδιαφάνειας και παραβίασης της πολιτικής ηθικής» σχολίασε. Ο κ. Μάντζος συνέχισε λέγοντας πως το σχόλιο για Δούρειο Ίππο της ΝΔ «είναι μια βάσιμη πολιτική εκτίμηση – αποτίμηση των πολιτικών επιλογών και της πολιτικής συμπεριφοράς της κ. Καϊλή».

«Η τοξικότητα δεν βοηθά την πολιτική» ανέφερε.

Τσίπρας για υπόθεση Καϊλή: Τον Δούρειο Ίππο πρέπει να τον αποκαλύπτεις προτού αλωθεί η Τροία

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ