Μανταλένα Καϊλή στον ΑΝΤ1: «Δουλεύουμε για να αποδειχθεί ότι η αδελφή μου είναι αθώα»

Μάχη για να αποδείξει ότι η Εύα Καϊλή είναι αθώα, δηλώνει ότι δίνει η Μανταλένα Καϊλή, λίγη ώρα μετά την αναβολή για τις 22 Δεκεμβρίου που πήρε η Ελληνίδα ευρωβουλευτής από το προδικαστικό συμβούλιο στις Βρυξέλλες.

Τι απαντά η Κομισιόν μετά τη δήλωση του δικηγόρου της Εύας Καϊλή για τον Μπορέλ

Η αδελφή της Εύας Καϊλή μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

«Έχουμε πάρει πολλή αγάπη και υποστήριξη από ανθρώπους που ήταν κοντά μας. Όπως σε κάθε δοκιμασία είμαστε ευγνώμονες για την αγάπη που παίρνουμε. Δουλεύουμε για να αποδειχθεί ότι η αδελφή μου είναι αθώα», είπε χαρακτηριστικά η Μανταλένα Καϊλή, που είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου από το Λονδίνο.

ΕΣΗΕΑ: Παραπομπή της Εύας Καϊλή στο πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο

Ήταν πάντα το δεξί χέρι της Ελληνίδας ευρωβουλευτή και ίσως ένα από τα πρόσωπα, όπως γράφουν βελγικά δημοσιεύματα, που θα κληθούν να καταθέσουν για την πολύκροτη υπόθεση. Μιλώντας στον ΑΝΤ1, η ίδια είπε ότι δεν έχει κληθεί ακόμα για κατάθεση.

Ο πατέρας της Εύας Καϊλή βρίσκεται ακόμα στις Βρυξέλλες, ενώ η μητέρα και η αδελφή της παραμένουν στην Αθήνα και παρακολουθούν τις εξελίξεις.

Εύα Καϊλή: Παραμένει υπό κράτηση έως τις 22 Δεκεμβρίου – Απούσα από το δικαστήριο, πήρε αναβολή

«Εγώ προσωπικά είμαι ευγνώμων για την αγάπη που παίρνουμε από τους ανθρώπους που μας την εκφράζουν και το ότι μπαίνουν στον κόπο και μας εκφράζουν την αγάπη τους, παρ’ όλο που αντιλαμβάνομαι ότι νιώθουν και οι ίδιοι άβολα με όλα αυτά που ακούγονται ή που μπορεί να διαβάζουν».

Όπως δηλώνει, η οικογένειά της ζει μία οδυνηρή κατάσταση αλλά παλεύει να βρει τρόπους ώστε να στηρίξει την Εύα Καϊλή.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ