Λαζόπουλος: «Δεν ξαφνιάστηκα που στην παιδική χαρά του ΣΥΡΙΖΑ ξαναγύρισε ο Πολάκης» – «Ο Τσίπρας λέει και ξελέει»

Ιδιαίτερα επικριτικός εμφανίστηκε ο Λάκης Λαζόπουλος σχολιάζοντας την επιστροφή του Παύλου Πολάκη στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, με τον δημοφιλή καλλιτέχνη να αφήνει μάλιστα αιχμές και κατά του Αλέξη Τσίπρα.

Παύλος Πολάκης: Το παρασκήνιο της επιστροφής του στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ

Ο γνωστός ηθοποιός  στην διαδικτυακή του ραδιοφωνική εκπομπή στο «newsbreak.gr» στράφηκε όχι μόνο κατά του Πολάκη αλλά και κατά του Αλέξη Τσίπρα, του οποίου όπως σημειώνει δεν συνάδουν οι πράξεις με τα λόγια του, κατηγορώντας το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για βαρεμάρα και στασιμότητα.

Μεταξύ άλλων χαρακτηρίζει «παιδική χαρά» τον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας συγκεκριμένα ότι «με το ίδιο “παρεάκι” δεν μπορείς να φέρεις διαφορετικό μέλλον».

Παύλος Πολάκης: Πώς ελήφθη η απόφαση για επιστροφή του στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ – Οι διεργασίες και οι αντιδράσεις

Στο podcast του, ο γνωστός καλλιτέχνης δήλωσε ότι δεν ξαφνιάστηκε καθόλου από αυτή την εξέλιξη, αφήνοντας αιχμές κατά του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Δεν ξαφνιάστηκα καθόλου που στην παιδική χαρά του ΣΥΡΙΖΑ ξαναγύρισε στις τραμπάλες ο Πολάκης. Αποδεικνύοντας ότι ο αρχηγός λέει και ξελέει, ότι ο μεγάλος Κρητικός είναι μικρό παιδί και ζητάει συγγνώμη για να ξαναμπεί στο ψηφοδέλτιο και ότι με το ίδιο παρεάκι δεν μπορείς να φέρεις ένα διαφορετικό μέλλον» είπε συγκεκριμένα ο Λάκης Λαζόπουλος.

«Το ίδιο αστειάκι και δημιουργείται αυτή η απίστευτη βαρεμάρα και στασιμότητα του κόμματος της αντιπολίτευσης» είπε χαρακτηριστικά.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ