Παύλος Πολάκης: Το παρασκήνιο της επιστροφής του στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Παύλος Πολάκης θα βρίσκεται στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ έπειτα από ομόφωνη απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος, η οποία συνεδρίασε το Σάββατο και έκανε δεκτή την «συγγνώμη» του, την οποία έκανε γνωστή προς την ηγεσία και τα μέλη του κομματικού οργάνου, με επιστολή του.

ΝΔ για Τσίπρα: Κάνοντας κωλοτούμπα, πήρε πίσω τα περί αποπομπής Πολάκη από τα ψηφοδέλτια – Η απάντηση ΣΥΡΙΖΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παύλος Πολάκης κατά την συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ παραδέχτηκε ότι έκανε λάθος. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας και τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας του ζήτησαν να είναι πολύ προσεκτικός στις αναρτήσεις του στα social media. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύτηκε για την στάση του, τονίζοντας ότι θα είναι ιδιαίτερα προσεκτικός στις δηλώσεις του και τις παρεμβάσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μάλιστα φέρεται να είπε ότι θα βάζει τους συνεργάτες του να βλέπουν τι γράφει.

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, ο λόγος που οδήγησε την Πολιτική Γραμματεία σε αυτήν την απόφαση είναι ότι στον ΣΥΡΙΖΑ βλέπουν ότι θα είναι ένας πολύ δύσκολος προεκλογικός αγώνας, στον οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να απευθυνθεί στο πιο ριζισπαστικό κοινό. Στην συνεδρίαση έγινε λόγος για συστράτευση όλων των δυνάμεων.

Οικονόμου για Τσίπρα: 17 μέρες ήταν αρκετές για να επιστρέψει ο «πολακισμός» στα λόγια του

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ