Κυριάκος Μητσοτάκης: Παρέλαβε τα ηνία από τον Ιωάννη Σαρμά – Ο διάλογος μπροστά στις κάμερες

Μετά την ορκωμοσία του,  ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετέβη στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου συναντήθηκε με τον απερχόμενο υπηρεσιακό πρωθυπουργό Ιωάννη Σαρμά. Ακολούθησε η τελετή παράδοσης – παραλαβής.

«Σας εύχομαι να υπηρετήσετε την ευημερία του ελληνικού λαού με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο και να έχετε τα πιο χρήσιμα αποτελέσματα για την πατρίδα μας», είπε ο Ιωάννης Σαρμάς.

«Σας ευχαριστώ για τον άρτιο τρόπο με τον οποίο επιτελέσατε τα καθήκοντά σας.  Σας ευχαριστώ από καρδιάς που καταφέραμε να περάσουμε αυτή τη μεταβατική περίοδο ανάμεσα στις δύο εκλογές, με τρόπο υποδειγματικό και να μπορώ, όντας πια εκλεγμένος πρωθυπουργός και απολαμβάνοντας της εμπιστοσύνης της βουλής, να επιστρέψω σε αυτό το γραφείο και να συνεχίσω το έργο μου.

Κι εσείς αντιληφθήκατε το βάρος της ευθύνης αυτού του γραφείου και σας διαβεβαιώνω ότι θα κάνω το καλύτερο που μπορώ, όπως ορκίστηκα στο Σύνταγμα, να υπηρετώ τη γενική ευημερία του ελληνικού λαού», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με τον κ. Σαρμά να του εύχεται καλή επιτυχία.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ