Κουτσούμπας: Μεγαλώνει η μαχητική συμπόρευση με το ΚΚΕ σε ολόκληρη τη χώρα

«Τα αποτελέσματα επιβεβαιώνουν θετικές διεργασίες που κυοφορούνται 3 μήνες μετά τις εθνικές εκλογές. Ανεβαίνει το κύρος και η εμπιστοσύνη στο ΚΚΕ» είπε ο Δημήτρης Κουτσούμπας σχολιάζοντας τα αποτελέσματα των  αυτοδιοικητικών εκλογών και των ποσοστών της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Αναλυτικά, ο γενικός γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ ανέφερε πως «σταθεροποιείται και ενισχύεται αργά αλλά σταθερά ένα ρεύμα αμφισβήτησης  της κυρίαρχης πολιτικής, του ταξικού της χαρακτήρα υπέρ των καπιταλιστικών συμφερόντων, συντελείται ορισμένος απεγκλωβισμός εργατικών λαϊκών δυνάμεων από τα διάφορα αστικά κόμματα, ανεβαίνει το κύρος και η εμπιστοσύνη στο ΚΚΕ, μεγαλώνει η μαχητική συμπόρευση με το ΚΚΕ σε ολόκληρη τη χώρα.  Αυτή η τάση εκφράστηκε σήμερα με τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης με το γαρύφαλλο και στις 13 περιφέρειες της χώρας και σε 262 δήμους σε όλη την Ελλάδα».

«Με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα το ποσοστό της Λαϊκής Συσπείρωσης πανελλαδικά στις 13 περιφέρειες καταγράφεται πάνω από 10% έναντι 6,86% που ήταν στις προηγούμενες  περιφερειακές εκλογές του 2019 και φυσικά του 7,69% που πήρε το ΚΚΕ στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές του Ιουνίου», σημείωσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ