Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023-Χαρδαλιάς: Ξεκινάμε όλοι μαζί τον αγώνα για μία καλύτερη, ποιοτικότερη και ασφαλέστερη Αττική

«Το έργο μας είναι δύσκολο, αλλά θα τα καταφέρουμε» δήλωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς μετά την σαρωτική νίκη του στις αυτοδιοικητικές εκλογές για την Περιφέρεια Αττικής.

Ο νεοεκλεγείς Περιφερειάρχης Αττικής ευχαρίστησε τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, για την ευκαιρία που του έδωσε να παλέψει για τον τόπο μας, τους «μαχητές» υποψήφιους του συνδυασμού του, τους εθελοντές και έδωσε συγχαρητήρια στους άλλους υποψήφιους για την Περιφέρεια Αττικής, υπογραμμίζοντας πως προσμένει στη συνεργασία και την συνεννόηση.

«Γνωρίζω πολύ καλά ότι η ευθύνη που αναλαμβάνουμε είναι τεράστια» τόνισε ο Νίκος Χαρδαλιάς και πρόσθεσε: «υπόσχομαι να κάνω τα πάντα για να τιμήσω την εντολή σας. Ξέρω ότι το έργο μας είναι δύσκολο, αλλά μπορούμε, και θα τα καταφέρουμε».

«Από σήμερα ξεκινάμε όλοι μαζί τον αγώνα για μία καλύτερη, ποιοτικότερη και ασφαλέστερη Αττική», ενώ υπογράμμισε ότι «στον αγώνα αυτόν δεν περισσεύει κανείς». «Όλοι μαζί θα παλέψουμε τα επόμενα πέντε χρόνια», σημείωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ