Επίθεση Μπέου στον Κασσελάκη: «Εμείς θα υιοθετούμε παιδιά για να παράγουμε π@@@δες;» – Τι απάντησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Σφοδρή επίθεση εναντίον του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Στέφανου Κασσελάκη, εξαπέλυσε ο Αχιλλέας Μπέος, έπειτα από την επανεκλογή του στις αυτοδιοικητικές εκλογές, το βράδυ της Κυριακής (08/10).

Αφού ο κ. Μπέος ευχαρίστησε τους πολίτες που τον εμπιστεύτηκαν για ακόμα μία φορά, στη συνέχεια αναφέρθηκε με χαρακτηρισμούς στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Εγώ ως άνθρωπος είμαι αυτός που ξέρετε, μιλάω τη γλώσσα της αλήθειας, σας κοιτάω στα μάτια, αντιμετωπίζω όλα τα ζητήματα στις γειτονιές και εκφράζομαι ελεύθερα, όπως λέει και το Σύνταγμά μας. Δεν είμαι ούτε δικηγόρος, ούτε γιατρός, ούτε έχω πτυχίο κορνιζαρισμένο.

Τα τελευταία χρόνια κυβέρνησαν γιατροί και δικηγόροι την Ελλάδα, αυτοί μας εξαθλίωσαν», δήλωσε αρχικά και συμπλήρωσε «και έχεις κάποιες εκπομπές που αντί να σταθούν στην ουσία κάθονται και ασχολούνται με τον Κασσελάκη, ο οποίος είπε ότι ”επειδή δεν ξέρω πως να συμπεριφερθώ στα κορίτσια, θα ήθελα να υιοθετήσω δύο αγόρια”. Δηλαδή τι θες να πεις ρε συ με τα κανάλια που σε προσβάλουν; Ότι εμείς οι υπόλοιποι Έλληνες θα υιοθετούμε παιδιά για να παράγουμε π@@@@δες;», δήλωσε ο ίδιος με τους υποστηρικτές του να τον χειροκροτούν.

«Αυτή είναι η Ελλάδα; Η πατρίδα μου; Αφήστε με να μείνω μόνος μου. Δεν ντρέπεστε λίγο; Στην προσωπική του ζωή ο καθένας να κάνει ότι θέλει. Δεν είστε εσείς πρότυπο. Αρκετά σας ανεχτήκαμε. Μην σκίσετε κανένα καλσόν”».

Σημειώνεται ότι ο Στέφανος Κασσελάκης από την πλευρά του απάντησε στα σχόλια του κ. Μπέου, λέγοντας πως «δεν έχω πολλά να πω, νομίζω είναι αρκετά από μόνα τους. Θα παροτρύνω επιτέλους την Δικαιοσύνη, και σε αυτό το θέμα, να κάνει την δουλειά της».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ