Κούλογλου για Γεωργούλη: Υπήρχαν κάποιες φήμες – Είχε κληθεί από τον Παπαδημούλη και τις διέψευσε

Στο θέμα της απομάκρυνσης του Αλέξη Γεωργούλη μετά τις καταγγελίες και την έρευνα σε βάρος του αναφέρθηκε ο Στέλιος Κούλογλου.

Αλέξης Γεωργούλης: Όσα δήλωνε τον περασμένο Οκτώβριο για τις κακοποιητικές συμπεριφορές

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στον ΑΝΤ1, τόνισε ότι «υπήρχαν παλαιότερα κάποιες φήμες απροσδιόριστες ότι κάτι έχει συμβεί με παρενόχληση χωρίς να γίνεται συγκεκριμένη αναφορά σε χρόνο, τόπο κλπ. Για τον λόγο αυτό ο κ. Γεωργούλης κλήθηκε αρμοδίως για να απαντήσει αν υπήρχε κάτι και το αρνήθηκε κατηγορηματικά, λέγοντας ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας».

Ο κ. Κούλογλου πρόσθεσε ότι ο συνάδελφός του είχε κληθεί από τον επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, τον κ. Παπαδημούλη, όταν υπήρξαν αυτές οι φήμες, πριν από περίπου 2 χρόνια και τις είχε διαψεύσει.

Αλέξης Γεωργούλης: Το χρονικό έως το αίτημα άρσης της ασυλίας και το παρασκήνιο της παραίτησης

Στη συνέχεια, ο ευρωβουλευτής είπε ότι ο ίδιος δεν ήρθε σε επαφή με τον κ. Γεωργούλη καθώς οι φήμες κυκλοφορούσαν σε επίπεδο κουτσομπολιού.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του ΑΝΤ1:

Αλέξης Γεωργούλης: «Η υπόθεση αφορά σοβαρά ποινικά αδικήματα» λέει το ΠΑΣΟΚ – Νέες πληροφορίες για την καταγγελία

Παπαδημούλης: Ο ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασε ακαριαία

Εν τω μεταξύ, το πρωί, για το θέμα τοποθετήθηκε και ο κ. Δημήτρης Παπαδημούλης.

Όπως ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter, “ο ΣΥΡΙΖΑ και η Ευρωομάδα μας αντέδρασαν ακαριαία, μόλις μάθαμε την καταγγελία κατά του Ευρωβουλευτή Γεωργούλη. Η υπόθεση θα κριθεί από τις Βελγικές αρχές με τις νόμιμες διαδικασίες. Απαράδεκτη η δημοσιοποίηση των στοιχείων της καταγγέλλουσας. Μηδενική ανοχή στην σεξουαλική παρενόχληση!”

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ