Κουίκ: Είμαστε στο πλευρό των καθαριστριών

Κουίκ: Είμαστε στο πλευρό των καθαριστριών

«Θα είμαστε συνεχώς στο πλευρό των γυναικών που ζητούν πίσω τη δουλεία τους και των σχολικών φυλάκων που περνούν προκρούστια δοκιμασία», δήλωσε ο εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛ. Τέρενς Κουίκ, επισκεπτόμενος σήμερα τις καθαρίστριες που διαμαρτύρονται έξω από το υπουργείο Οικονομικών.

Ο εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛ. και βουλευτής Επικρατείας, Τέρενς Κουίκ, μαζί με το νέο Γραμματέα του Κινήματος Γιάννη Μοίρα, τον Αναπληρωτή του Θανάση Μπέλτσο και όλα τα μέλη της Γραμματείας Γυναικών του Κινήματος, επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί τις απολυμένες καθαρίστριες και τους σχολικούς φύλακες, που πραγματοποιούν, εβδομάδες τώρα, δράσεις διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Οικονομικών.

Ο κ. Κουίκ δήλωσε: «Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είμαστε συνεχώς στο πλευρό αυτών των γυναικών, που μπορεί να είναι οι μητέρες μας, μπορεί να είναι οι αδελφές μας, μπορεί να είναι οι κόρες μας.

Είναι οι καθαρίστριες που ζητούν το αυτονόητο. Το δικαίωμα να έχουν δουλειά, από την οποία τις πετσόκοψαν οι μνημονιακές αποφάσεις της συγκυβέρνησης.

Είμαστε στο πλευρό και των σχολικών φυλάκων, που περνούν την προκρούστια δοκιμασία, αν θα επιβιώσουν της διαθεσιμότητας ή όχι.

Συνεχίζουν τον αγώνα τους, συνεχίζουμε και εμείς το δικό μας αγώνα στο πλευρό τους».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ