Κορονοϊός – Βελόπουλος στον Realfm 97,8: Θα έχουμε τρίτο κύμα και θα είναι χειρότερο – Τι είπε για το εμβόλιο

“Δεν τρέφω αυταπάτες όπως η κυβέρνηση, η ΝΔ και τα υπόλοιπα κόμματα της Βουλής. Δεν θα παρθεί καμία σοβαρή απόφαση ούτε κυρώσεις στη Σύνοδο Κορυφής” δήλωσε, μιλώντας στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος. “Αν υπήρχε έστω και ένα ενδεχόμενο κυρώσεων θα είχαν επιβληθεί εδώ και μήνες, για να μην πω χρόνια” πρόσθεσε.

“Όλη η Ευρώπη είναι ανοιχτή το έχουν πάρει χαμπάρι; Ακούω κανάλια να τρομοκρατούν τον κόσμο λέγοντας ότι η Ευρώπη είναι κλειστή, είναι ψεύδος! Η Γερμανία μόνο την εστίαση έχει κλείσει. Εγώ δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να κλείσει όλη η αγορά, όταν λέμε ότι πέρνουμε οδηγίες, μέτρα, αν θέλετε παραδείγματα από τη Γαλλία, τη Γερμανία, το Βέλγιο, όταν εμείς κάνουμε τα αντίθετα. Δεν έχω καταλάβει για ποιον λόγο έπρεπε να κλείσει όλη η αγορά, αφού η Γερμανία και η Γαλλία είναι ανοιχτή” τόνισε.

“Από την άλλη οι εκκλησίες στη Γαλλία και στη Γερμανία είναι ανοιχτές. Σε όλη την Ευρώπη είναι ανοιχτές. Γιατί τις έκλεισαν; Είναι κάποια πράγματα που δεν μπορώ να δικαιολογήσω, ούτε ένα μωρό πέντε ετών δεν τα κάνει αυτά. Θλίβομαι που το λέω” πρόσθεσε.

“Το πρόβλημα στη Βόρεια Ελλάδα ήταν οι εποχικοί εργάτες που ήρθαν, τα Πανεπιστήμια… Έκαναν εγκληματικά λάθη. Και έρχεται και τρίτο κύμα” σημείωσε.

“Έχουν κάνει πάρτι κάποιοι με τον κορονοϊό, πολλά λεφτά. Αυτό είναι το έγκλημα, αυτά τα λεφτά θα μπορούσαν να είχαν πάει στην πρωτοβάθμια υγεία. Δεν μπορούν να διώχνουν τον Χριστιανισμό και να μη μιλάει κανένας. Κανένα κανάλι δεν λέει ότι είναι ανοιχτές οι εκκλησίες στην Ευρώπη” συμπλήρωσε.

“Θα πεθάνουν στη φτώχεια οι Έλληνες, έρχεται τσουνάμι, εγώ αυτό λέω. Δίνουν μειωμένο επίδομα ανεργίας. Καμία στήριξη στους μικρομεσαίους. Είναι πολλά λόγια και καθόλου έργα. Είναι πρωταθλητές στην επικοινωνία οι άνθρωποι, είναι για το Champions League, αλλά επί της ουσίας δεν κάνουν δουλειά. Μου έκλεισαν τρία μαγαζιά, εγώ σαν επιχειρηματίας γιατί να πληρώνω ΔΕΗ, ασφάλεια, τέλη κυκλοφορίας, ασφάλιστρα αυτοκινήτου αφού δεν τα χρησιμοποιώ με απόφαση δική τους. Αυτά είναι τα ερωτήματα που πρέπει να απαντήσει η κυβέρνηση γιατί δεν είχε μέριμνα και πρόνοια να δώσει λύση. Κάνω μια πρόβλεψη ότι θα έχουμε και τρίτο κύμα και θα είναι χειρότερο. Δικαιώθηκα και δικαιώνομαι για το εμβόλιο. Εγώ επιμένω προαιρετικά. Όταν βγαίνει ο Μακρόν και άλλοι επιστήμονες, και λέει αυτά που λέω εγώ εδώ και δύο μήνες, ποιος είναι ο ψεκασμένος; Ο τυχαίος υπουργός της ΝΔ ή ο Μακρόν; Οι ψεκασμένοι ζουν ανάμεσα στη ΝΔ και όχι στους ανθρώπους που στέκονται σοβαρά απέναντι στο εμβόλιο που μπορεί να έχει παρενέργειες. Εάν δεν είναι 100% σίγουρος ο οποιοσδήποτε πρωθυπουργός ή πολιτικός αρχηγός δεν θα πάει να κάνει δημόσια εμβόλιο που είναι αμφισβητούμενο. Ο Βελόπουλος δεν θα πάει ποτέ να προτρέψει κάποιον να κάνει ένα εμβόλιο που είναι αμφισβητούμενο ακόμα και από τον Πρόεδρο της Γαλλίας” κατέληξε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ