Κόντρα Μητσοτάκη-ΠΑΣΟΚ

Κόντρα Μητσοτάκη-ΠΑΣΟΚ

 

Αντικείμενο ενδοκυβερνητικής κόντρας αποτελεί η διαχείριση του μισθολογίου των δημοσίων υπαλλήλων, καθώς έχουν προκληθεί τριβές ανάμεσα στον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκο Μητσοτάκη και στο ΠΑΣΟΚ.

Το ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο Real Fm 97.8, διαμήνυσε στο Μέγαρο Μαξίμου ότι δεν συζητά πια με τον Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά μόνο με τον υπουργό Οικονομικών, Γκίκα Χαρδούβελη και τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο υπεύθυνος του ΠΑΣΟΚ για την παρακολούθηση του κυβερνητικού έργου,Χρήστος Πρωτόπαπας, σε δηλώσεις του τόνισε ότι στο Παρίσι ο κ. Μητσοτάκης μίλησε για κάποιο μισθολόγιο αλλά δεν παρουσίασε ολοκληρωμένο σχέδιο. Μάλιστα η Χαριλάου Τρικούπη σημειώνει ότι ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης κινήθηκε μονομερώς.

Άμεση ήταν η απάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος σε συνέντευξή του ανέφερε πως «ότι συζητάμε με την τρόικα έχει συζητηθεί και με τους εκπροσώπους του ΠΑΣΟΚ».  Μάλιστα ο υπουργός κάλεσε το ΠΑΣΟΚ «να είναι πιο προσεκτικό, όταν σχολιάζει δημοσιεύματα, που μάλιστα δεν απηχούν τις απόψεις του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμιση».

 

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης: Να είναι πιο προσεκτικό το ΠΑΣΟΚ-Τι είπε για τους μισθούς

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ