Κόντρα Κωνσταντοπούλου-Γεωργιάδη για τη λίστα Λαγκάρντ – ΒΙΝΤΕΟ

Σφοδρή αντιπαράθεση είχαν χθες το βράδυ στη Βουλή η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή τη λίστα Λαγκάρντ.

Η πρόεδρος της Βουλής, απαντώντας στις κατηγορίες του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας για την εκδήλωση που έγινε στο κοινοβουλίου για τις γυναίκες, άφησε αιχμές για τη στάση του κ. Γεωργιάδη στο ζήτημα της διερεύνησης της λίστας Λαγκάρντ λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Μείζον ζήτημα δημιουργεί γενικότερα η δράση προσώπων όταν έχουν σύγκρουση συμφερόντων. Όπως είχατε και εσείς σύγκρουση συμφερόντων να συμμετέχετε στην επιτροπή για τη λίστα Λαγκάρντ όταν στη λίστα αυτή είναι η σύζυγός σας».

Η τοποθέτηση της κ. Κωνσταντοπούλου προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του κ. Γεωργιάδη ο οποίος διέψευσε τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι η σύζυγός του βρίσκεται ανάμεσα στα ονόματα της λίστας Λαγκάρντ και υπογράμμισε ότι η Πρόεδρος της Βουλής υπερασπιζόταν επί χρόνια έναν βιαστή.

«Θα μπορούσα πολύ εύκολα να πω αν είναι σύγκρουση συμφερόντων να είναι κάποιος ΣΥΡΙΖΑ και μέλος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και να υπερασπίζεται επί χρόνια έναν βιαστή», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες για τον προπηλακισμό του Βαρουφάκη

Ο Ζουράρις στον Νίκο Παππά: Σύντροφε υπουργέ – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ