Καβγάς Άδωνι Γεωργιάδη – Παύλου Πολάκη στο Twitter για τις δημοσκοπήσεις – «Δεν έχεις άντερα;»

Κόντρα ξέσπασε στο Twitter μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και του Παύλου Πολάκη. Σημειώνεται ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την πρόσφατη δημοσκόπηση της Metron Analysis που δίνει προβάδισμα 10,2 μονάδων στη ΝΔ, αμφισβήτησε τις δημοσκοπήσεις. Τις δηλώσεις του Παύλου Πολάκη σχολίασε με ανάρτησή του ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης,  κάνοντας αναφορά στην δημοσκόπηση της Εφημερίδας των Συντακτών.

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Ποια η διαφορά ΝΔ με ΣΥΡΙΖΑ – Πώς κρίνεται το κυβερνητικό έργο

«Ο Παύλος Πολάκης ισχυρίζεται ότι όλες οι δημοσκοπήσεις είναι προϊόν ενός διεφθαρμένου δημοσιογραφικού κλπ συστήματος. Όμως σήμερα η Εφημερίδα των Συντακτών δημοσιεύει δημοσκόπηση της Prorata που έχει τη ΝΔ μπροστά με +5%. Αυτοί δέχονται τον χαρακτηρισμό που τους αποδίδει ο Παύλος;»

«Άδωνι, σήμερα που μιλάμε είμαστε μπροστά 4-5% ! Αν πιστεύεις το αντίθετο κάνε εκλογές να δούμε ποιος έχει δίκιο. Αυτό που θα πάθετε δεν θα έχει προηγούμενο! Κράτα αυτό του tweet», απάντησε ο Παύλος Πολάκης.

«Το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα θα το αποφασίσει ο λαός. Το ερώτημα μου είναι συγκεκριμένο και μην υπεκφεύγεις. Είπες ότι όλες οι δημοσκοπήσεις είναι προϊόν ενός διεφθαρμένου συστήματος και γι’ αυτό βγάζουν πρώτο τον Μητσοτάκη. Και της Εφημερίδας των Συντακτών; Αυτό ρώτησα. Ή δεν έχεις άντερα;» επέμεινε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων. 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ