Κόμμα Κασιδιάρη: «Ποτέ δεν ήταν καθηγητής ο Δημήτριος Χατζηλιάδης» – Τι λέει η Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού (ΔΕΠ) της Σχολής Ευελπίδων με ανακοίνωσή του απαντά σε κάθε φημολογία γύρω από τον Ταξίαρχο ε.α.  – πρόεδρο του κόμματος «Έλληνες» του Ηλία Κασιδιάρη.

Άγιος Νικόλαος: Πτώση ατόμου στις γραμμές του Ηλεκτρικού – Πώς διεξάγονται τα δρομολόγια

Του Χρήστου Μαζανίτη

Με δελτίο Τύπου, το Διοικητικό Συμβούλιο του Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού (ΔΕΠ) της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, απαντά στην φημολογία των τελευταίων ημερών ότι ο Πρόεδρος του κόμματος αυτού, Ταξίαρχος ε.α. κ. Δημήτριος Χατζηλιάδης αναφέρεται ως «Καθηγητής της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων».

Θεσσαλονίκη: Έτρεξε στον Μαραθώνιο και στον τερματισμό έκανε… πρόταση γάμου

Στο σχετικό κείμενο στηλιτεύεται το φαινόμενο «να χρησιμοποιείται παράνομα και καταχρηστικά από κάποιους ο τίτλος του Καθηγητή των Ανωτάτων Στρατιωτικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (ΑΣΕΙ), δηλαδή των Ανωτάτων Στρατιωτικών Σχολών» κάτι που όπως επισημαίνεται περνάει ενίοτε και στα Μέσα Ενημέρωσης.

Όπως διευκρινίζεται:

Κέιτ Μίντλετον: Ξεκαρδιστικό βίντεο με μωρό που αρπάζει την τσάντα της πριγκίπισσας

1. Η εκλογή των Καθηγητών, μελών του Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού (ΔΕΠ) της Σχολής Ευελπίδων, γίνεται με βάση σχετικό νόμο και σύμφωνα με τις διαδικασίες των Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (ΑΕΙ). Ο Ταξίαρχος ε.α. κ. Δημήτριος Χατζηλιάδης ουδέποτε υπήρξε Καθηγητής, μέλος ΔΕΠ, της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων (ΣΣΕ), ούτε ποτέ καν υποψήφιος για κατάληψη θέσης ΔΕΠ. Συνεπώς δεν είναι ορθό ότι είναι ή ήταν Καθηγητής της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων.

2. Ο Ταξίαρχος ε.α. κ. Δημήτριος Χατζηλιάδης είναι πρώην συμβασιούχος Διδάσκων της ΣΣΕ, καθώς δίδαξε κατά τα ακαδημαϊκά έτη 2008-2012 και 2015-2016 το μάθημα “Στρατιωτική Γεωγραφία”, και με βάση την νομοθεσία η ιδιότητα αυτή δεν επιτρέπει τη χρήση του τίτλου του Καθηγητή.

Επομένως, όπως αναφέρει ο Πρόεδρος Καθηγητής Νίκος Μπάρδης και ο γενικός γραμματέας Αναπλ. Καθηγητής Δημήτρης Πανομήτρος του Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού (ΔΕΠ) της Σχολής «οτιδήποτε διαφορετικό, όσον αφορά τον τίτλο, συνιστά αθέμιτη παραπληροφόρηση».​

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ