Καβγάς Χρίστου Δήμα – Ζωής Κωνσταντοπούλου στη Βουλή: «Είναι έντιμο να σε περιμένω 20 λεπτά;» – «Μην κάνεις σόου»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Ένταση επικράτησε στη Βουλή και υπήρξε καβγάς ανάμεσα στον Χρίστο Δήμα και τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Αφορμή στάθηκε ο προγραμματισμός των επίκαιρων ερωτήσεων. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, η συζήτηση της ερώτησης της Ζωής Κωνσταντοπούλου είχε οριστεί για τις 09:45, ενώ η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας υποστήριζε ότι είχε ενημερωθεί για τις 10:30 το πρωί.

Μάλιστα επέμενε για την ώρα, επιδεικνύοντας ένα sms που είχε λάβει, σύμφωνα με κοινοβουλευτικές πηγές. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, η Υπηρεσία της Βουλής δεν ενημερώνει οποιονδήποτε βουλευτή ή αρχηγό κόμματος με μήνυμα.

«Ολοκληρώθηκε η συζήτηση των επικαίρων ερωτήσεων και ερωτάται το Σώμα εάν δέχεται να λύσουμε τη συνεδρίαση. Με τη συναίνεση του Σώματος λύεται η συνεδρίαση για τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2025. Και ο Θεός βοηθός…», ανέφερε χαρακτηριστικά ο προεδρεύων Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, κλείνοντας τη συνεδρίαση.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου εκνευρίστηκε με την εξέλιξη αυτή. Μάλιστα στον διάδρομο είχε συνάντηση με τον Χρίστο Δήμα και του ζήτησε… εξηγήσεις. Ο Χρίστος Δήμας, της είπε μεταξύ άλλων ότι είναι «ανέντιμο» να την περιμένει τόση ώρα και την Ζωή Κωνσταντοπούλου να απαντά: «Μην κάνεις σόου μπροστά στους δημοσιογράφους».

Ολόκληρος ο διάλογος:

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Δεν είναι έντιμο. Εμένα μου ήρθε ενημέρωση ότι η ερώτηση θα συζητηθεί στις 10:30.

Χρίστος Δήμας: Είναι έντιμο να σε περιμένω 20 λεπτά; Το πρόγραμμα λέει ότι έπρεπε να συζητηθεί στις 09:45.

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Μην κάνεις σόου μπροστά στους δημοσιογράφους.

Χρίστος Δήμας: Εσύ κάνεις σόου. Έπρεπε να έχουμε τελειώσει. Δες και το πρόγραμμα των επίκαιρων ερωτήσεων. Ζωή μου, εγώ σε περίμενα 20 λεπτά.

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Εγώ δεν το θεωρώ έντιμο.

Χρίστος Δήμας: Εγώ θεωρώ ανέντιμο να σε περιμένω τόση ώρα. Έλα τη Δευτέρα, πρέπει να φύγω. Θα προσαρμοζόμαστε στο δικό σου πρόγραμμα;

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Ντροπή. Εγώ έχω δελτίο που λέει ότι έχω την 7η ερώτηση στις 10:30.

Χρίστος Δήμας: Χρειάζεται επανακατάθεση η ερώτηση, δεν ήσουνα εδώ να την υποστηρίξεις.

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Εγώ ως πρόεδρος είχα καταργήσει την επανακατάθεση. Θα έρθεις τη Δευτέρα να απαντήσεις;

Χρίστος Δήμας: Ναι, ό,τι ώρα θέλεις.

Αμέσως μετά από την αντιπαράθεση, η Ζωή Κωνσταντοπούλου κατευθύνθηκε προς το γραφείο του Νικήτα Κακλαμάνη.

 

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.