Κασσελάκης: Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης με το ΠΑΣΟΚ – Τι είπε για τον Ανδρουλάκη

Ανοιχτός σε συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ εμφανίστηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης σε συνέντευξη του στον Νίκο Χατζηνικολάου και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Λίαμ Χέμσγουορθ: Η αποθεωτική ανάρτηση για την Ελλάδα στο Instagram

«Όσον αφορά στις σχέσεις ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΣΟΚ προφανώς υπάρχει μία ιστορία εκεί πέρα που αρχίζει με το πρώτο μνημόνιο και δεν μπορεί ένα τέτοιο σχήμα συνδυασμού να μην υπολογίσει κανείς τα βαριά λόγια που ειπώθηκαν από το ΠΑΣΟΚ και αντιστρόφως. Άρα μην βάζουμε το κάρο μπροστά από το άλογο», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης, που πρότεινε να γίνει συζήτηση με το ΠΑΣΟΚ για τις προτάσεις νόμου που καταθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Η λύση πρώτα από όλα είναι να συνεργαστούμε εκεί που αλλάζουμε τις ζωές των Ελλήνων και των Ελληνίδων. Στην κοινωνία των πολιτών, στα συνδικάτα, στα επιμελητήρια», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ που συμφώνησε ότι με αυτόν τον τρόπο θα υπάρξουν κάποια «μέτρα» οικοδόμησης εμπιστοσύνης με τον ΠΑΣΟΚ.

Ο καλύτερος τρόπος για να καθαρίσετε το φρέσκο ​​μπρόκολο

«Εμείς έχουμε καταθέσει πρόταση για την αναδιανομή μέσα στον ΕΝΦΙΑ. Στον ΕΝΦΙΑ χρειάζεται αναδιανομή πλούτου. συμφωνεί το ΠΑΣΟΚ ή όχι; (…) Για να έχει αυθεντικότητα (σ.σ. η συνεργασία) θα πρέπει να συμφωνήσουμε στο τι πιστεύουμε. Το ΠΑΣΟΚ έχει ένα γερό ιστορικό brand. Βλέπουμε πόσο καλά πηγαίνει στην αυτοδιοίκηση αλλά έχει μία σύγχυση ως προς τι πιστεύει και τι πρεσβεύει. Στον γάμο των ομόφυλων είχε πιο πολλούς βουλευτές που απείχαν από την ΝΔ», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ερώτηση για την δήλωση που είχε κάνει στο παρελθόν ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι εκβιαζόμενος ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε λόγο για μία ενδεχομένως φραστική υπερβολή. «Θα ήμουν πολύ πιο επιθετικός νομικά με τον κ. Μητσοτάκη (σ.σ. αν ήταν στην θέση του Νίκου Ανδρουλάκη). Εγώ είμαι με το θύμα όχι με τον θύτη. Ο κ. Ανδρουλάκης είναι το θύμα (σ.σ. των υποκλοπών). Θύτης είναι ο πρωθυπουργός και ο ανιψιός του», υπογράμμισε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Σασμός: Ο γάμος της Στέλλας και του Χρήστου έρχεται – «Θα συμβεί κάτι απρόοπτο»

Όπως εξήγησε το ενδεχόμενο της συγκρότησης μίας κοινής παράταξης με το ΠΑΣΟΚ προσκρούει στο χρέος που έχει το ΠΑΣΟΚ. «Εμείς έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε τους νέους, τους αναποφάσιστους, τους άνεργους συμπολίτες μας και πολύ υψηλά ποσοστά στο λεκανοπέδιο και στις λαϊκές συνοικίες. Άρα εκεί συνεχίζεις και χτίζεις», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης που σημείωσε ότι αν θέλει το ΠΑΣΟΚ «μπορεί να συμπλεύσουμε» με τον μηχανισμό που έχει στην περιφέρεια.

«Το μήνυμα των εκλογών που παίρνω εγώ είναι ότι ο ελληνικός λαός μου δίνει την ευκαιρία να είμαστε ο εναλλακτικός πόλος διακυβέρνησης για την χώρα. Άρα λοιπόν πρέπει να κερδίσουμε κόσμο από την αποχή και το κέντρο το προοδευτικό που το έχασε η ΝΔ. Μας λέει ο κόσμος: Παιδιά σοβαρευτείτε. Μην κοροϊδευόμαστε. Φτιάξτε κάτι φρέσκο, αξιοκρατικό, έτοιμο να κυβερνήσει την χώρα», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Αναφορικά με όσα είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης ότι κάνει προγραμματική αντιπολίτευση και δεν θέλει να εμπλακεί σε lifestyle επικοινωνία ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε: «Εγώ δεσμεύομαι προγραμματικά. Είμαι έτοιμος προγραμματικά να συγκρίνουμε τις θέσεις μας. (…) Και όταν λύσουμε τα θέματα της στέγης στην νεολαία εάν δεν θέλει το ΠΑΣΟΚ να τα κοινοποιήσει θα τα κοινοποιήσω εγώ TikTok».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ