«Καρφί» Αυγέρη για Κατρούγκαλο: «Δεν τον κατατάσσω στους ανθρώπους που κάνουν εύκολα λάθη»

Στον Γιώργο Κατρούγκαλο και στις αντιδράσεις που προκλήθηκαν λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές της 25ης Μαΐου, μετά την δήλωσή του, σχετικά με την επαναφορά των συντελεστών στις ασφαλιστικές κρατήσεις των ελεύθερων επαγγελματιών, αναφέρθηκε η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Δώρα Αυγέρη.

Δώρα Αυγέρη για Φίλη: Κάνει αντιπολίτευση στην κυβέρνηση Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ

Μιλώντας στην ΕΡΤ, η κα Αυγέρη τόνισε ότι επρόκειτο για «παιδαριώδες σφάλμα».  «Θα μπορούσε κάποιος να το αξιολογήσει ως άκρως υπονομευτικό, ο κ. Κατρούγκαλος, που τον υπερασπίστηκε το κόμμα και εμείς τα στελέχη, να βγαίνει τρεις ημέρες πριν τις εκλογές και να κάνει ένα “παιδαριώδες σφάλμα”» είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι «δεν κατατάσσω τον κύριο Κατρούγκαλο στους ανθρώπους που κάνουν εύκολα λάθη».

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων αν υπονοεί ότι η δήλωση Κατρούγκαλου έγινε εσκεμμένα, η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ απέφυγε δύο φορές να απαντήσει και δήλωσε: «Αντί σήμερα να απαντώ εγώ στο τι λέει η Νέα Δημοκρατία να κάνουμε όλοι μαζί αντιπολίτευση στην Νέα Δημοκρατία, απαντώ στο τι λένε οι σύντροφοί μου από το ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό είναι λάθος και θα έλεγα και ύποπτο».

Δείτε όσα δήλωσε η κα. Αυγέρη μετά το 8:50:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ