Καραχάλιος:Έρχονται δύσκολες μέρες για τους νταβατζήδες

Καραχάλιος:Έρχονται δύσκολες μέρες για τους νταβατζήδες

Μήνυμα με πολλούς αποδέκτες στέλνει ο Νίκος Καραχάλιος μέσω Facebook. Ο πρώην γενικός γραμματέας του ΕΟΤ με ανάρτησή στο προσωπικό του προφίλ, αναφέρεται στην απάτη που αποκαλύφθηκε προσφάτως στον Οργανισμό και καταλήγει :Να είστε όλοι δυνατοί γιατί ακολουθούν δύσκολες ημέρες για όλους μας αλλά σίγουρα δυσκολότερες για τους Νταβατζίδες που μας έφεραν ως εδώ .

 

Aκολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση

Φίλες και Φίλοι ,

<< Λένε ότι ο βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται >>

Σε ποιούς μπορείτε να το πείτε αυτό σήμερα που ανοίγουν για άλλη μια φορά οι ουρανοί ;

Είμαστε φίλοι στο Facebook γιατί με γνωρίζετε άλλοι περισσότερο και άλλοι λιγότερο καλά – αλλά ξέρετε διαχρονικά τη πορεία μου στα δημόσια πράγματα που χαρακτηριζόταν από πάθος για τις αλλαγές που χρειάζεται ο τόπος μας, αγάπη για σκληρή δουλειά και παραγωγή έργου σε συνδυασμό με μία αδιάλλακτη στάση απέναντι στην διαφθορά και τους καταχραστές του δημόσιου χρήματος που δημιούργισαν τα χρέη και μας οδήσησαν στη μέγγενη του μνημονίου.

Ο φίλος μου , ο Πρόεδρος της Βουλής , Βαγγέλης Μεϊμαράκης , μου έλεγε ότι ” στην πολιτική δεν υπάρχει περίπτωση να μην βραχείς ” .Αυτές τις ημέρες διαπίστησα πόσο δίκιο έχει.Η προσπάθεια μου να βάλω τάξη στα οικονομικά ενός προβληματικού οργανισμού , όπως ο Ε.Ο.Τ ανακόπηκε Βίαια μετά από 100 ημέρες.

Αυτό που συνέβη με την αποκάλυψη του ελλείμματος των 12 εκ είναι η κορυφή ενός παγόβουνου που κάποιοι δεν έιχαν το πολιτικό θάρρος και την ψυχραιμία να αντιμετωπίσουν.

Δύο εβδομάδες μετά την παραίτηση μου ακολούθησε η προσπάθεια εγκλωβισμού μου στο σκάνδαλο της περιβόητης πλέον επιταγής.Από την πρώτη στιγμή ήταν παραπάνω από σαφές ότι κάποιοι είχαν πλαστογραφήσει την υπογραφή μου , το ”Σύστημα” έδωσε τα ρέστα του να με βάλει στο κάδρο ως συνένοχό τους , Απέτυχαν… Ήδη οι πρώτοι 5 ένοχοι είναι στην φυλακή , 8α ακολουθήσουν κι άλλοι … Και σίγουρα θα πληρώσουν κυριολεκτικά και μεταφορικά όσου υπέγραψαν ή κρύφτηκαν πίσω από την ανωνυμία των ψευδεπίγραφων bloggs τους – δυσφημιστικά κείμενα για εμένα.

”Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια” και οι επικοινωνιακές καταιγίδες περνάνε.Πλέον είμαι κατήγορος στην υπόθεση.Παρά την προσπάθειά τους να με ζωγραφίσουν ως ένα Golden Boy του LifeStyle , όλοι σας γνωρίζετε ότι μια ζωή δούλευα για να ζήσω και οι καταθέσεις μου στην τράπεζα δεν ξεπερνούν τα 100 ευρώ.

Σας τα γράφω όλα αυτά όχι για να δικαιολογηθώ αλλά γιατί όταν κάνεις μια νέα αρχή στη ζωή σου πρέπει να ”εξηγείσαι” πρώτα με τους φίλους σου.Και αυτήν την εξήγηση την κάνω τώρα μαζί σας.Στην σελίδα μου μέχρι σήμερα δεν έχει αναρτηθεί τίποτα , αυτό από σήμερα αλλάζει !!!

Εκτός από αυτήν την εξήγηση θα ακολουθήσουν μια σειρά από κείμενα και δηλώσεις μου που αφορούν την υπόθεση του Ε.Ο.Τ εώς σήμερα , αλλά και ότι προκύψει ως νέο στοιχείο από σήμερα και μετά.Και να είστε σίγουροι πως θα προκύψουν πολλά και ενδιαφέροντα.Γιατί ο Ε.Ο.Τ και ο τουρισμός είναι μια μικρογραφία της δημόσιας διοίκησης μας και του ”Συστήματος” .

Να είστε όλοι δυνατοί γιατί ακολουθούν δύσκολες ημέρες για όλους μας αλλά σίγουρα δυσκολότερες για τους Νταβατζήδες που μας έφεραν ως εδώ .

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ