Καμμένος: Aυτή η πατρίδα δεν γονατίζει

Τη συμβολή των καταδρομέων, “των επιλέκτων, που κατά την εκτέλεση του καθήκοντος, έπεσαν υπέρ βωμών και εστιών”, που με τη θυσία τους “μας δείχνουν ποιος είναι ο δρόμος αλλά και ο τρόπος για να κάνουμε την πατρίδα μας ισχυρότερη και την κοινωνία μας καλύτερη”, εξήρε ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Πάνος Καμμένος στην ομιλία του, στο ετήσιο μνημόσυνο πεσόντων καταδρομέων στο Ηρώο των Λ.Ο.Κ., στο Καβούρι Αττικής.

Ο κ. Καμμένος σημειώνοντας ότι “έπεσαν για την Ελλάδα που μας ενώνει, υπερασπιζόμενοι το σύστημα αξιών μας, την Ελλάδα που σήμερα δέχεται μία ιδιαίτερα μεγάλη επίθεση από αυτούς που θέλουν την Παγκοσμιοποίηση, την κατάρρευση των Εθνών-Κρατών, τη διάλυση των αξιών, την ισοπέδωση όλων”, κατέστησε σαφές ότι ” αυτή η πατρίδα δεν γονατίζει”.

“Ας στρέψουμε, λοιπόν, την σκέψη μας σε όλους τους ήρωές μας, ας τους υποσχεθούμε να φτιάξουμε μια καλύτερη και ισχυρότερη πατρίδα. Θα τηρήσουμε την υπόσχεσή μας”, διαβεβαίωσε.

Τον υπουργό Εθνικής ‘Αμυνας συνόδευαν ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος και ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Βασίλειος Τελλίδης.

 

Διαβάστε επίσης:

Λαφαζάνης: Δεν είναι τρομοκρατία να μην πληρωθεί η δόση του ΔΝΤ – ΒΙΝΤΕΟ

Ο… προσωπικός φωτογράφος του Τσίπρα

Βενιζέλος: Το ΠΑΣΟΚ έχει μικρύνει στο όνομα του εθνικού συμφέροντος

 

 

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.