Καλαματιανός στον Realfm 97,8: Πρώτα θα δούμε το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια και μετά θα πάρουμε τις συλλογικές αποφάσεις

«Εμείς δεν έχουμε προβλήματα με το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια. Το πρόβλημα το έχουν η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης. Είναι σε δύσκολη θέση και έχει εσωτερικά προβλήματα» δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Διονύσης Καλαματιανός, μιλώντας στους Νίκο Χατζηνικολάου και Αντώνη Δελλατόλα στον Realfm 97,8.

«Έχουμε αποκρυσταλλωμένη θέση και δεν υπάρχει πρόβλημα σε μας. Δεν έχουμε δει το νομοσχέδιο ακόμα, οπότε δεν πιστεύω ότι τίθεται θέμα κομματικής πειθαρχίας. Να το δούμε πρώτα το νομοσχέδιο και θα αποφασίσουμε τι θα κάνουμε. Όταν έρθει το νομοσχέδιο θα πρέπει να πάρουμε τις συλλογικές αποφάσεις. Αυτή είναι η σωστή διαδικασία» τόνισε.

«Ξεκάθαρα σας λέω ότι δεν έχω τέτοια εικόνα» απάντησε σε ερώτηση αν θα υπάρξουν διαγραφές σε περίπτωση διαφοροποίησης.

«Δεν νομίζω να υπάρξει πρόβλημα αν κάποιοι έχουν αντιρρήσεις. Αν υπάρχουν 53 ή 73 βουλευτές της ΝΔ που δεν το ψηφίσουν, δεν πιστεύω ότι πρέπει να δημιουργηθεί θέμα με έναν ή δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, που δεν το βλέπω» τόνισε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ