Νέες «αναταράξεις» στον ΣΥΡΙΖΑ: Η Κασιμάτη διαφωνεί για τον διαχωρισμό Κράτους- Εκκλησίας – Επίθεση από Μωραΐτη

Νέες αναταράξεις στον ΣΥΡΙΖΑ. Στο επίκεντρο βρίσκονται οι διαφωνίες της Νίνας Κασιμάτη σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Η κυρία Κασιμάτη έστειλε e-mail στην ΚΟ ζητώντας να μην χρησιμοποιείται η υπογραφή της σε προτάσεις νόμων του κόμματος αν πρώτα δεν έχει προηγηθεί διαβούλευση και έγγραφη συναίνεση των βουλευτών επί των ζητημάτων.

Μάλιστα, η ίδια έστειλε επιστολή στο προεδρείο της Βουλής λέγοντας ότι η πρόταση νόμου για τον διαχωρισμό Κράτους – Εκκλησίας δεν φέρει την υπογραφή της.

Η διαφοροποίηση αυτή της Νίνας Κασιμάτη ακολουθεί αντίστοιχες διαφωνίες άλλων βουλευτών του κόμματος, όπως του Παύλου Πολάκη σχετικά με το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια και τις -λιγότερο έντονες- ενστάσεις από τους Γιάννη Σαρακιώτη και Γιώργο Τσίπρα.

Επίθεση από Μωραΐτη

Ο γνωστός στιχουργός και υποστηρικτής του Στέφανου Κασσελάκη, Νίκος Μωραΐτης, σχολίασε με σκληρό τρόπο τα όσα υποστηρίζει η Νίνα Κασιμάτη, κάνοντας λόγο για «κλόουν της εγωπάθειας».

Η Νίνα Κασιμάτη απάντησε στην κριτική του Νίκου Μωραΐτη, κάνοντας λόγο για «ψώνια της παραπολιτικής», δείχνοντας έτσι ότι δεν προτίθεται να κάνει ούτε βήμα πίσω.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ