Πέτρος Ίμβριος για Γιώργο Νταλάρα: «Λουκάνικα και μπιφτέκια μόνο; Τσίχλες δεν μετράνε;»

Συνέντευξη στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα έδωσε ο Πέτρος Ίμβριος. Ο γνωστός τραγουδιστής τοποθετήθηκε και για τις δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Νταλάρας, οι οποίες και προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Νταλάρας σε συνέντευξή του στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, είχε αναφερθεί και σε ανθρώπους που όπως είπε χαρακτηριστικά: «Εκμεταλλεύονται την σχέση τους με το τραγούδι και κάνουν διαφημίσεις με μπιφτέκια και λουκάνικα». Ενώ στη συνέχεια, σε συνέντευξή του στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού, είχε εξηγήσει πως παλαιότερα είχε πει στον Σάκη Ρουβά: «Να προσέξει γιατί θα μείνουν πολύ λίγα πράγματα όπως οι φούστες, οι συνομιλίες με τον Ηλία Ψινάκη και η τούμπα».

«Αουτς κακία! Κανένας δεν αμφισβητεί ότι ο Γιώργος Νταλάρας έχει μία από τις μεγαλύτερες καριέρες στην Ελλάδα, άρα κατά κάποιον τρόπο δικαιούται να πει ό,τι θέλει γιατί είναι στο απυρόβλητο. Όμως, από την άλλη μεριά ο Σάκης Ρουβάς έχει αποδείξει ποιος είναι, άσχετα αν μας αρέσει ή δεν μας αρέσει κάποιος τραγουδιστής. Αποδεικνύει η καριέρα του το τι κρατά το τι όχι, τι τρυπάει τον χρόνο και συνεχίζει, ποιος είναι εμπορικός και ποιος γεμίζει μαγαζιά. Έχει απαντηθεί από μόνη της η ερώτηση!», σημείωσε ο Πέτρος Ίμβριος μιλώντας για τα όσα είπε ο Γιώργος Νταλάρας για τον Σάκη Ρουβά.

Ερωτηθείς για τις δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Νταλάρας σχετικά με τους τραγουδιστές και τις διαφημίσεις, ο Πέτρος Ίμβριος απάντησε: «Λουκάνικα και μπιφτέκια μόνο; Τσίχλες δεν μετράνε ή κάποιο άλλο είδος; Νομίζω ότι είναι αστεία να συζητάμε τέτοια πράγματα. Ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει στην καριέρα του και να χρησιμοποιήσει την εμπορικότητά του όπως θέλει. Αν θέλω να κάνω διαφήμιση με λουκάνικα, ποιος θα με εμποδίσει; Αν μου δώσουν και χρήματα. Στο εξωτερικό δεν κάνουν διαφημίσεις μεγάλοι αστέρες και ηθοποιοί και τραγουδιστές; Ας επιλέξει ο καθένας το προϊόν».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ