Ηλιόπουλος για Καλλιάνο: Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να τον διαγράψει άμεσα

Τη διαγραφή του βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Καλλιάνου ζητεί ο Νάσος Ηλιόπουλος, εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία. Αφορμή η ανάρτηση που είχε κάνει ο κ. Καλλιάνος για την υπόθεση Σεμέδο.

“Έχουν περάσει δύο μέρες από την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ μέσω της αρμόδιας Τομεάρχη του ζήτησε από τον κ. Μητσοτάκη και τη ΝΔ να τοποθετηθούν για την εμετική ανάρτηση του βουλευτή Καλλιάνου. Δύο μέρες αρνούνται να το πράξουν και σιωπούν” τονίζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σε δήλωσή του.

“Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να τον διαγράψει άμεσα. Αν δεν το πράξει δείχνει στον ελληνικό λαό ότι υιοθετεί μέχρι κεραίας την απαράδεκτη ανάρτηση του βουλευτή. Η χυδαία επίθεση Καλλιάνου δεν αφορά μόνο σε μια ανήλικη που προχώρησε σε μία βαρύτατη καταγγελία, ταυτόχρονα προσβάλει τα θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης και βιασμού” προσθέτει ο κ. Ηλιόπουλος.

Καλλιάνος

Η ανάρτηση του Γιάννη Καλλιάνου

Ο Γιάννης Καλλιάνος σε ανάρτησή του, η οποία πλέον έχει κατέβει από τον λογαριασμό του στο Facebook, ανέφερε:

 

Η νέα ανάρτηση του Γιάννη Καλλιάνου

Mετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, ο κ. Καλλιάνος έκανε νέα ανάρτηση.

«Η προσωπική μου άποψη –ότι είναι ηθικά απαράδεκτο ορισμένα πρόσωπα να εκμεταλλεύονται το εξαιρετικά ευαίσθητο θέμα του εγκλήματος του βιασμού– σε καμία περίπτωση δεν αφορά στα συγκεκριμένα πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση Σεμέδο» αναφέρει σε νέα του ανάρτηση ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και γνωστός μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος.

«Δεν αναφέρομαι σε αυτά, ούτε υπονοώ τίποτε για οποιοδήποτε από αυτά, είτε πρόκειται για τον κατηγορηθέντα είτε πρόκειται για τη μηνύτρια ή για άλλο πρόσωπο» συμπληρώνει.

 

Η αντίδραση Κούγια

Για «λυσσώδη προσπάθεια κατεξευτελισμού του θύματος βιασμού» κάνει λόγο ο Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος της 17χρονης που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον Ρούμπεν Σεμέδο και τον 40χρονο Νιγηριανό μάνατζερ.

Σε ανακοίνωσή του, ο Αλέξης Κούγιας αναφέρεται προσωπικά στον γνωστό μετεωρολόγο Γιάννη Καλλιάνο, με αφορμή την ανάρτηση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας.

«Έμαθα ότι βουλευτής του κοινοβουλίου και συγκεκριμένα ο κος Καλλιάνος προέβη σε μια απαράδεκτη ανάρτηση στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, που αφορά στην εντολέα μου και αναδεικνύει το μεγάλο πρόβλημα της Ελλάδος» αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή του ο γνωστός ποινικολόγος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ